A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ПІДСУМКИ АКЦІЇ " 16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА"

Дата: 10.12.2021 18:18
Кількість переглядів: 1236

Щороку  Золотоколодязька  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  приєднується до Всесвітньої акції “16 днів проти насильства”.

Учасники освітнього процесу були задіяні у різних заходах. Проводилось анонімне опитування учнів та батьків  з метою вивчення проблем насильства вдома та в школі.

Протягом щістнадцятиденного періоду акції, який охоплював важливі дати, були проведені години спілкування, бесіди,  виховні години: виховна година

« Мій улюблений світ без  насильства» ,театралізована вистава « Захисти    мене від зла , бо ядитина ще мала», година спілкування  « Діти проти насилля. Все залишає свій слід". Інформаційна бесіда   « СНІД – чума ХХІ століття». До проведених заходів було залучено представника  правоохороних органів громади .    Вихованці шкільних гуртків « Дивосвіт  України» та «Умілі ручки»  оформили лепбук та виставку дитячих малюнків « Ми проти насильства».

Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій та вчинків. Сприяли вихованню людяності, відповідальності, поваги до гідності іншої людини та переосмислення цінностей.

Фото за посиланням:Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано