A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Проєкти рішень сесії 24.12.2021

Дата: 14.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 1837

 

Фото без опису

  1. Про організацію громадських робіт на території Шахівської сільської ради у 2022 році.
  2. Про затвердження лімітів споживання електроенергії на 2022 рік. Додаток
  3. Про затвердження лімітів твердого палива на 2022 рік. Додаток.
  4. Про затвердження норм витрат паливно-мастильних матеріалів на автомобільний транспорт на 2022 рік. Додаток.
  5. Про надання дозволу на передачу майна в якості благодійної допомоги для забезпечення проведення навчальних зборів військової частини А 7275 комплектів білизни.
  6. Про затвердження Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом у Збройних Силах України на 2022 рік.
  7. Про затвердження розпоряджень сільського голови, виданих  в між  сесійний період/
  8. Про затвердження Плану роботи сільської ради на 2022 рік.
  9. Про бюджет Шахівської сільської територіальної громади  на 2022 рік. Додатки тут.
  10. Про програму економічного і соціального розвитку Шахівської об'єднаної територіальної громади на 2022 рік.
  11. Про преміювання сільського голови.
  12. Про затвердження  штатного розпису апарату управління сільської ради на 2022 рік.
  13. Про затвердження експертного звіту (позитивний)  щодо розгляду кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом: м» Нове будівництво гаражу  боксового типу за адресою: вул. М.Ф. Чернявського,14».
  14. Про затвердження Детального плану території для обслуговування будинку поліцейського в межах с. Шахове вул. Чернявського, буд. № 11а Покровського району Донецької області Шахівської сільської ради.
  15. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 14.07.2021 № VІІІ-13/ 16.
  16. Про   заслуховування інформації про діяльність Добропільського відділу Покровської окружної прокуратури.
  17.  Про затвердження структури  та     штатної       чисельності виконавчих      органів Шахівської сільської ради  на 2022 рік. Додаток.
  18. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги   працівникам виконавчих органів Шахівської сільської ради. Положення тут.
  19. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства  «Шахове-2016» та затвердження його в новій редакції. СТАТУТ.
  20. 1Про   уповноваження  посадової особи на здійснення контрольних повноважень.    
  21. Про внесення змін до Регламенту Шахівської сільської ради, затвердженого рішенням сільської ради від 10.12.2020 № VІІІ- 3/8.  Регламент тут.
  22. Про внесення змін до структури Комунального некомерційнеого підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Шахівської сільської ради» затверждену рішенням сесії Шахівської сільської ради № VІІІ-16/5 від 03.09.2021.    Структура тут.
  23.  Про переведення бібліотечного фонду.
  24. Про погодження штатного розпису КЗ Шахівської сільської ради «Золотоколодязькап ЗОШ І-ІІІ ступенів»
  25. Про затвердження Програми стимулювання розвитку спортивних танців на території Шахівської сільської ради на 2022 рік.
  26. Про прийняття земельних ділянок до земель промисловості, транспорту та зв’язку Шахівської сільської ради.
  27. Про затвердження акту приймання-передачи рекультивованих земель ПрАТ «Глини Донбасу».
  28. Про затвердження акту приймання-передачи рекультивованих земель ПрАТ «Глини Донбасу.
  29. Про затвердження акту приймання-передачи рекультивованих земель ПрАТ «Глини Донбасу». 
  30. Про затвердження акту приймання-передачи рекультивованих земель ПрАТ «Глини Донбасу».
  31. Про затвердження акту приймання-передачи рекультивованих земель ПрАТ «Глини Донбасу».
  32. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок ПрАТ «Глини Донбасу».
  33. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо   інвентаризації земельної ділянки для експлуатації адміністративної будівлі с. Шахове вул. М.Ф. Чернявського буд. № 14.
  34. Про затвердження технічної документації ТОВ  «Доріс» з нормативної грошової оцінки.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства  Лягуші Владиславу  Володимировичу.
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства площею гр. Предуху Миколі Івановичу, гр. Саржевській Наталі Миколаївні. 
  38.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іваненко Ліні Олександрівні,  гр. Козлянській Ользі Миколаївні.
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ноткіну Петру Федоровичу.
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сергієнку Андрію Вікторовичу.
  41.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства площею гр. Білогруд  Антоніні Володимирівні.
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Писаренку Сергію Володимировичу, гр. Єфременко Олені Миколаївні.
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби гр. в оренду Ничик Наталії Миколаївні.
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Семенцову Михайлу Івановичу.
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Семенцовій Людмилі  Іванівні.
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Писаренко Вірі Іванівні.
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тарянику Олександру Петровичу.
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Логвинову  Леоніду Вікторовичу
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства гр . Романович Галині  Володимирівні, гр. Романовичу Петру Романовичу, гр. Кулакевич Надії Володимирівні.
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ященко Вірі Іванівні.
  51. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ясеницькому Івану Валентиновичу, гр. Клочковій Наталі Анатоліївні.
  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сінькову Павлу Володимировичу.
  53. Про затвердження технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Олексіву Миколі Миколайовичу  
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Король Наталі Миколаївні.
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Репях  Вікторії Ігорівні.
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства господарства гр. Саранчуку Андрію Миколайовичу.
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Курінному  Віталію Олександровичу.  
  58. Про затвердження технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Глов’як Валентині Миколаївні.
  59. Про затвердження технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гейченко Олені Георгіївні
  60. Про затвердження технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вовчку Івану Юрійовичу
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Павленко Галині Андріївні.
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність гр. Пархоменку Марку Андрійовичу, гр. Пархоменко Вікторії Сергіївні.
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Скаврону Володимиру Борисовичу.
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Точоній Юлії Юріївні.
  65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гріх Олені Володимирівні.
  66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Максименко Ірині Олексіївні.
  67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатик Олені Сергіївні.
  68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність в розмірі середньої частки(паю)членам ФГ «Росинка-Агро»
  69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ та передачі її у власність Воєводі Віктору Івановичу
  70. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства площею гр. Мамєнковій Ірині Павлівні ,Карпусю Леоніду  Миколайовичу, Греєру Павлу Павловичу, Греєр Любові Іванівні.
  71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства зі зміною цільового призначення гр. Зоненко Ганні Сергіївні.
  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства зі зміною цільового гр. Нікітченко Галині Семенівні.
  73. Про затвердження технічної документації щодо  встановлення (відновлення)меж земельної ділянки Кеді Костянтину Петровичу. 
  74. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства площею  гр. Кордюкову Миколі Миколайовичу, гр. Пихті Наталі  Віталіївні, площею  гр. Мороз Людмилі Володимирівні, гр. Мінакову Олександру Леонідовичу, площею гр. Лягуші  Миколі Вікторовичу, гр. Смакоуз Людмилі Олександрівні, гр. Лубінець Любові Павлівні.
  75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панічеву Сергію Олександровичу.
  76. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іскрі Віталію Сергійовичу.
  77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гріху Миколі Володимировичу.
  78. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гріху Анатолію Миколайовичу.
  79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гріх Ларисі Михайлівні.
  80. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іскрі Геннадію Володимировичу.
  81. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іскрі Людмилі Володимирівні.
  82. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іскрі В’ячеславу Сергійовичу.
  83. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Максименку Миколі Миколайовичу.
  84. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Давидову Миколі Миколайовичу.
  85. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Павелку Вадиму Георгійовичу.
  86. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Кулєшову Володимиру Валерійовичу.
  87. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Кравець Ірині Григорівні.
  88. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Сидоренку Ігору Володимировичу.
  89. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Компанієць Катерині Григорівні.
  90. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Компанійцю Борису Петровичу.
  91. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Пассажировій Олені Борисівні.
  92. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Максименку Миколі Івановичу.
  93. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Ковальову Ігору Миколайовичу.
  94. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Ковальовій Ларисі Миколаївні.
  95. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Кравцю Володимиру Миколайовичу.
  96. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Павелко Надії Георгіївні.
  97. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Уточкіній Лідії Борисівні.
  98. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Уточкіну Дмитру Васильовичу.
  99. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Кузнецовій  Юлії Володимирівні.
  100. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Цапенку Олександру Анатолійовичу.
  101. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Музиці Зої Олександрівні.
  102. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Гріх Олександрі Олександрівні.
  103. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Ткаченку Володимиру Вікторовичу.
  104. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Сидоренко Тетяні Борисівні.
  105. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Ткаченко Олені Володимирівні.
  106. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Походенку Володимиру Володимировичу.
  107. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Кобранову Олександру Олександровичу.
  108. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Анасейчуку Дмитру Вікторовичу.
  109. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Анасейчуку Віктору Денисовичу.
  110. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Анасейчук Валентині Василівні.
  111. Про затвердження поєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   Максименко Лілії Борисівні.
  112. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення  та передачі її у власність гр. Троянчуку Петру Дмитровичу.
  113. Про внесення змін до рішення сесії Шахівської сільської ради від 10.02.2021 №VIIІ-6/8 «Про створення громадських пасовищ на території Шахівської  об’єднаної територіальної громади».
  114. Про відміну дії рішення Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області №VIII-17/101 від 29.09.2021 Мельнишиній Валентині Вікторівні.
  115. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни  цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.
  116. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування обладнання базової станції стільникового зв’язку.
  117. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування обладнання базової станції стільникового зв’язку.
  118.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнишиній Валентині Вікторівні
  119. Про відміну дії рішення Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області №VIII-17/102 від 29.09.2021 Мельнишину Володимиру Васильовичу.
  120.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнишину Володимиру Васильовичу.
  121.  Про внесення зміни до рішення  сесії Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області №VIII-18/73 від 22.10.2021 Ворсіну Анатолію Миколайовичу.
  122.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки у власність гр. Кулакевичу Юрію Володимировичу.
  123. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Акімову Михайлу Олександровичу.
  124.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Точоному Андрію Миколайовичу.
  125.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр.Точоному Костянтину Миколайовичу.
  126. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрешеній Анастасії Олександрівні.
  127.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрешеній Світлані Володимирівні.
  128.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки у власність гр. Соболь Надії Борисівні.
  129.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрешину Денису Олександровичу.
  130.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрешену  Олександру Володимировичу.
  131. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванченко Аліні Іванівні.
  132. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитрохіній Ользі Олександрівні.
  133. Про внесення зміни до рішення  сесії Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області №VIII-11/18 від 14.05.2021 Мартиненко Валентині Федорівні.
  134. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий у власність  гр. Андрєєву Роману Юрійовичу.
  135. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки кадастровий номер ь  гр. Куштейко Ельмірі Валеріївні.
  136. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Бусилко Галині Олексіївні.
  137. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр.Анасейчуку Денису Івановичу.
  138. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Анасейчук  Ганні Валеріївні.
  139. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Романченко Олені Іванівні.
  140. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Андрєєвій Степанії Семенівні.
  141. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Андрєєву Юрію Івановичу.
  142. Про відміну рішення Шахівської сільської ради №VIII-15/77 від 13.08.2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Акімовій Оксані Олександрівні».
  143. Про відміну рішення Шахівської сільської ради №VIII-15/58 від 13.08.2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Акімову Михайлу Олесандровичу».
  144. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі середньої частки (паю)для ведення фермерського господарства гр. Сінченко Євгену  Адольфовичу.
  145. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі середньої частки (паю)для ведення фермерського господарства гр. Логвиненко Наталі Іванівні.
  146. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі середньої частки (паю)для ведення фермерського господарства Ященко Катерині Іванівні.
  147. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі середньої частки (паю)для ведення фермерського господарства гр. Сінченко Валентині Карпівні.
  148. Про зміну сторони договору з Ляментовського Володимира Петровича  на юридичну особу фермерське господарство «ЛВП ВІВАТ» , з Головного управління Держгеокадастру  у Донецькій області на Шахівську сільську раду .
  149. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустровя щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Лазебнику Івану Андрійовичу.
  150. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки орієнтованою     у власність  гр. Литвинову Олексію Володимировичу.
  151. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Глов’як Валентині Миколаївні.
  152. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Глов’яку Максиму Андрійовичу .
  153. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Рибалко Тетяні Андріївні. 
  154. Про внесення зміни до рішення Шахівської сільської ради № VIII-18//53 від 22.10.2021 року гр. Мотричу О.М, а саме подовжити строк оренди до 02.03.2022р.
  155. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки орієнтованою   у власність  гр. Бойко Анастасії Олександрівні.
  156. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр.Литвиновій Лілії Миколаївні.
  157. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки    у власність  гр. Лягуші Оксані Володимирівні.
  158. Про надання дозволу на розробку  технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Хапцовій Ірині Вікторівні.
  159. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Гнатик Дар’ї Володимирівні .
  160. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Сердюченку Віталію Сергійовичу . 
  161. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Бойку Віталію Миколайовичу .
  162. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Павленку Петру Івановичу.
  163. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Репях Лідії Антонівні.
  164. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Роженко Ірині Володимирівні.
  165. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Моргун Галині Михайлівні.
  166. Про надання дозволу на розробку  технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дроздову Анатолію Володимировичу  
  167. Про надання дозволу на розробку  технічної документації їз землеустрою щодо до встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дроздовій Надії Семенівні.
  168. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки орієнтованою     у власність  гр. Гриненко Антоніні Геннадіївні .
  169. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду орієнтованою   площею 0,1500 га під Луговому Андрію Леонідовичу.  
  170. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Матвієнко Лілії Петрівні.
  171. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Корепановій Ользі Миколаївні.
  172. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Ляшенку Максиму Олексійовичу.
  173. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Ляшенко Аліні Станіславівні.
  174. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Голубенко Станіславу Володимировичу.
  175. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   у власність  гр. Лєхановій Тетяні Іванівні.
  176. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Копаєву Геннадію Анатолійовичу.
  177. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Куштейко Галині Василівні.
  178. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  зі зміною цільового призначення  гр. Мельниковій Олені Віталіївні.
  179. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки      у власність  гр. Мінакову Олександру Олександровичу.
  180. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки     у власність  гр. Кеді Максиму Костянтиновичу.
  181. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Гейченко Тетяні Сергіївні.
  182. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки      у власність  гр. Мінаковій Олені Костянтинівні.
  183. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки     у власність  гр. Новіцькій Яніні Володимирівні.
  184. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   р. Полякову Андрію Олександровичу .
  185. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Грох Катерині Євгеніївні .
  186. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Полякову Павлу Олександровичу .
  187. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Стеценко Ірині Володимирівні .
  188. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   гр. Поляковій Наталі Олексіївні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано