Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Благодійна Акція до Дня Св. Миколая...

Дата: 17.12.2021 23:19
Кількість переглядів: 3521

Фото без опису

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая. Цілий рік діти з особливим нетерпінням чекають цього свята. Тому що колись в давнину св. Миколай започаткував добру традицію – таємно обдаровувати дорослих і дітей. За цим прикладом батьки почали таємно класти подарунки своїм дітям, які вірили, що це – подарунки від святого Миколая.

Це найбажаніший день у році для дітлахів. За звичаєм, напередодні свята діти пишуть листи до Святого Миколая зі своїми побажаннями і вкидають їх до поштової скриньки або кладуть за вікно і звертаються з проханням здоров’я собі та батькам.

В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день святого Миколая опікуватись дітьми, які найбільше потребують уваги та підтримки, даруючи їм подарунки. Мабуть, немає такої дитини, яка б з нетерпінням не чекала зими. Й не дивно, бо саме взимку приходять Святий Миколай з гостинцями, з довгоочікуваними подарунками, зимові канікули з колядою, розвагами, щедрівками, святий вечір у колі великої родини…

У передсвятковий день керівництво, депутати та посадові особи Шахівської сільської ради взяли участь у благодійній Акції до Дня Св. Миколая, яка відбулася у Шахівському сільському будинку культури.

Обравши листи зі святкової ялинки, адресовані Св. Миколаю учасники акції здійснили мрії діточок, які найбільше потребують уваги та підтримки.

Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Закликаємо всіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, щоб маленькі громадяни виросли гідними людьми й стали гордістю країни.

Бажаємо нашим дітям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, сяючих посмішок. Закликаємо всіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, щоб маленькі громадяни виросли гідними людьми й стали гордістю країни.

Дякуємо вам за те добро, яке ви робите для діток.

Веселих Вам свят.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано