Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

  Завітав Святий Миколай і у сільські будинки культури Шахівської сільської ради. 

Дата: 20.12.2021 16:11
Кількість переглядів: 3452

   Фото без опису

   Одне з найулюбленіших дитячих свят - День Святого Миколая! Саме свято Миколая – це символ радості і добрих посмішок близьких, щирої любові, безсумнівного щастя, світлої надії душі, удачі, казкових чудес і чарівних моментів.

          У Никанорівському, Торецькому сільському будинку культури діти танцювали, водили хороводи та грали в ігри, а після проходження квесту поласували смаколиками.

          У Володимирівському сільському будинку культури було проведено захід «Миколай крокує до нас»! З ляльковими виставами від команд «Хлопців» дивилися казку «Колобок», а від команди «Дівчат» казку про «Семеро козенят». Наприкінці заходу всі учасники зібралися за столом з солодкими частуваннями.

        Яскраве, веселе, неймовірне дійство відбулося у фойє Золотоколодязького сільського будинку культури. Дітей привітали зі святом казкові герої та персонажі. Дійство відбулося за участю дівчинки Маші, улюблениці усіх дітлахів, Ліні, Двійки, Чортика, Ябіди та Янголів. Свято вели незмінні ведучі Наталія та Ярослав. Діти прийняли участь у цікавих іграх, хороводах, танцювальному дійстві. Співали веселі пісні, розповідали вірші, розгадували загадки, викликаючи найголовнішого героя цього свята-Святого Миколая, який прийшов до дітей з солодкими подарунками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано