A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Проєкти рішень сесії 21.01.2022

Дата: 11.01.2022 14:11
Кількість переглядів: 1210

Фото без опису

  1. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Шахівської сільської територіальної громади на 2022 рік.
  2. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам виконавчих органів Шахівської сільської ради на 2022- 2025 рр.   Положення.
  3. Про затвердження звіту про виконання бюджету Шахівської сільської територіальної громади за 2021 рік. Звіт тут.
  4. Про внесення змін та доповнень в рішення сесії сільської ради від 24.12.2021 №VІІІ- 21/1»Про бюджет Шахівської сільської територіальної громади на 2022 рік.» Додаток тут.
  5. Про використання коштів цільового фонду Шахівської сільської територіальної громади у 2022 році.
  6. Про розміщення тимчасово вільних коштів бюджету сільської територіальної громади на вкладених(депозитних)рахунках в установах банків.
  7. Про затвердження програми надання фінансової підтримки для матеріально-технічного забезпечення військової частини А3085 на 2022 рік.  Програма тут
  8. Про затвердження програми «Поліцейський офіцер громади на 2022 рік».   Програма тут
  9. Про затвердження плану роботи фінансового відділу Шахівської сільської ради на 2022 рік. План роботи тут.
  10. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства адресу місцезнаходження юридичної особи.
  11. Про затвердження плану роботи відділу бухгалтерського обліку та звітності на 2022 рік.  План роботи тут.
  12. Про затвердження договорів позички автомобілів.
  13. Про введення додаткової ставки машиніста (кочегара) котельні у ДНЗ ясла-садочку «Берізка».
  14. Про затвердження Експертного звіту «Капітальний ремонт будинку комунального закладу Шахівської сільської ради «Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ стпенів» розташованого за адресою: вул. Шкільна, буд. 6 с. Золотий Колодязь, Донецької області.
  15. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт автошляху вул. Молодіжна с. Володимирівка, Донецької області».
  16. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт автошляху вул. Сонячна с. Володимирівка, Донецької області».
  17. Про перейменування та зміну цільового призначення об’єктів комунальної власності – будівлі ФАПів у с. Никанорівка, с. Кучерів Яр, с. Грузьке, с. Маяк, с. Нове Шахове, с. Торецьке, с. Новотроїцьке.
  18. Про затвердження Генеральних планів населених пунктів с. Володимирівка, с. Торецьке, с. Шахове, с. Никанорівка, с. Новоторецьке, с. Нове Шахове.
  19. Про надання дозволу на будівництво житлових будинків в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво житлових будинків»
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр.гр. Кордюкову Миколі Борисовичу,  Пихті Наталі Віталіївні, Мороз Людмилі Володимирівні, Мінакову Олександру Леонідовичу, Лягуші Миколі Вікторовичу, Смакоуз Людмилі Олександрівні, Лубінець Любові Павлівні  для ведення ОСГ за межами населених пунктів.
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Швець Юлії Олександрівні. 
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Швець Олені Олександрівні
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Калашник Юлії Юріївні, Калашнику Едуарду Юрійовичу. 
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Ткачеко Сергію Леонідовичу.
  25. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення )меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маховій  Любові Олексіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельної ділянки у власність згідно свідоцтва на право на спадщину (пай).
  26. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення )меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маховій  Ганні Сергіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельної ділянки у власність згідно свідоцтва на право на спадщину (пай).
  27. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення )меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Цапарчуку Миколі Володимсировичу  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельної у власність згідно свідоцтва на право на спадщину (пай).
  28. Про внесення змін до договору оренди землі від 19.12.2019  № 61 з ПРАТ «Огнеупорнеруд» загальною площею 1,6973га 
  29. Про внесення змін до договору оренди землі від19.12.2019 № 56  з ПРАТ «Огнеупорнеруд» загальною площею 3,3900.
  30. Про внесення змін до договору оренди землі від19.12.2019 № 54  з ПРАТ «Огнеупорнеруд» загальною площею 2,5131.
  31. Про внесення змін до договору оренди землі від19.12.2019  № 55 з ПАТ «Огнеупорнеруд» загальною площею 1,7282.
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр.Гріху Олександру Олександровичу.
  33. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для рибогосподарських потреб  ФОП Аману Олександру Олександровичу.
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності  в оренду  ФОП Аману Олександру Олександровичу. та передачу в оренду.
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності  в оренду для рибогосподарських потреб із земель водного фонду  Мотричу Олександру Миколайовичу та передачу  в оренду.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Жук Любові Онофріївні. 
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Ковбі Михайлу Михайловичу.
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Акімову Олександру Сергійовичу.
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Шапко Ганні Леонідівні.
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр.  Хабатіліну Сергію Володимировичу.
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Голубець Любові Олексіївні. 
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шахівській сільській раді для розміщення модульної споруди (будинок поліцейського).
  43. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеусторою щодо інвентаризації земель під вулицями та проїздами до вулиць в межах населених пунктів на території Шахівської сільської ради.
  44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеусторою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (невитребуваний пай) з подальшою передачею в оренду до моменту витребування гр. Акімову Олександру Сергійовичу.
  45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Переверзєву Дмитру Олеговичу.
  46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Філатову Павлу Сергійовичу.
  47. Про відміну рішення Шахівської сільської ради від 23.11.2021 № VIII-19/61 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Лягуші Павлу Миколайовичу.
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Лягуші Павлу Миколайовичу.
  49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Акімову Сергію Миколайовичу
  50. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Арестовій Тетяні Олександрівні.
  51. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Лободаєвій Олені Андріївні.
  52. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Арестову Олегу Олександровичу.
  53. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Літовченко Людмилі Іонасівні.
  54. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Літовченку Олександру Івановичу.
  55. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Літовченку Івану Олександровичу.
  56. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Кириченко Людмилі Петрівні.
  57. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Гераскевичу Ігору Анатолійовичу.
  58. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Махнибороді Сергію Івановичу.
  59. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ зі зміною цільового призначення гр. Шейко Людмилі Володимирівні.
  60. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ зі зміною цільового призначення гр. Літовченко Вірі Петрівні.
  61. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ зі зміною цільового призначення гр. Кузнєцову Олександру  Геннадійовичу.
  62. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ зі зміною цільового призначення гр. Кузнєцову Дмитру Олександровичу. 
  63. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Воронову Валерію Вікторовичу.
  64. Про відміну Права постійного користування земельною ділянкою  та передача земельної ділянки у власність Мамічу Григорію Анатолійовичу. 
  65. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ зі зміною цільового призначення гр. Вовчку Віталію Васильовичу .
  66.  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для рибогосподарських потреб  ФОП Мотричу Олександру Миколайовичу.
  67. Про закріплення територій в межах виборчих округів за депутатами Шахівської сільської ради VІІІ скликання.
  68. Про звіт сільського голови за 2021 рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано