A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Рятувальники провели інформаційно-роз`яснювальну роботу з населенням селища Святогорівка Добропільської територіальної громади

Дата: 17.01.2022 09:14
Кількість переглядів: 893

Фото без опису

З метою запобігання виникнення пожеж у приватному житловому секторі, 16 січня наші рятувальники провели інформаційно-роз`яснювальну роботу з населенням селища Святогорівка Добропільської територіальної громади Донецької області щодо безпечного використання пічного опалення.

Працівники Служби порятунку проінформували громадян, що небезпека пічного опалення обумовлюється тим, що кожна піч це в першу чергу джерело вогню. Частіше пожежі відбуваються з причини перегріву печей, появи у цегляній кладці тріщин, залишання печей без догляду, розміщення горючих матеріалів безпосередньо під топковим отвором печі, застосування для розтоплювання печей горючих та легкозаймистих рідин. Під час бесіди рятувальники закликали бути уважними та відповідально ставитися до виконання правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Також, в котре нагадали, що у разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонувати за номером «101».

В кінці бесіди громадянам було вручено листівки з основними правилами пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано