A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Проекти рішень 23 сесії

Дата: 13.02.2022 14:09
Кількість переглядів: 1380

Фото без опису

Порядок денний тут.

  1. Про внесення змін та доповнень в рішення сесії сільської ради від 24.12.2021 № VІІІ-21/1 «Про бюджет Шахівської сільської територіальної громади на 2022 рік».  Додатки тут,     Додаток 2,   Додаток 3.
  2. Про виконання програми соціально-економічного розвитку Шахівської сільської ради за 2021 рік. Звіт тут.
  3. Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти Шахівської сільської ради на 2022 рік. Положення тут.
  4. Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти Фінансовим відділом Шахівської сільської ради на 2022 рік». Положення тут.
  5. Про внесення змін до структури апарату виконавчих органів Шахівської сільської ради на 20 22 рік, затверджену рішенням сесії сільської ради від 24.12.2021 № VІІІ-21/3. Додаток тут.
  6. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам виконавчих органів Шахівської сільської ради. Положення тут.
  7. Про преміювання сільського голови на 2022 рік.
  8. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунального майна Шахівської сільської ради, які пропонуються для передачі в оренду. Додаток тут.
  9. Про надання матеріальної допомоги Гулак Л.А.
  10. Про надання матеріальної допомоги Гурко С.О.
  11. Про надання матеріальної допомоги Зоненку М.М.
  12. Про надання матеріальної допомоги Чумак Н.О.
  13. Про затвердження розпоряджень сільського голови в міжсесійний період.
  14. Про затвердження Положення про порядок списання об’єктів комунальної власності, що належать Шахівській сільській раді. Положення тут.
  15. Про затвердження «Технічного звіту № ТО-01/22 за результатами обстеження будівельних конструкцій громадського будинку шкільної майстерні, розташованої за адресою: вул. Миру, буд.48, с.Шахове, Шахівської сільської ради Покровського району Донецької області», та надання згоди на списання з балансу Шахівської сільської ради громадського будинку шкільної майстерні, розташованої за адресою: вул. Миру, буд.48, с. Шахове, Шахівської сільської ради Покровського району Донецької області».
  16. Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщень першого поверху адміністративної будівлі Шахівської сільської ради за адресою: вул. М.Ф. Чернявського, буд.14, с. Шахове, Добропільського району Донецької області. Коригування».
  17. Про прийняття у комунальну власність гідротехнічної споруди.
  18. Про надання дозволу на будівництво житлових будинків в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво житлових будинків».
  19. Про Звернення депутатів Шахівсьткої сільської ради восьмого скликання щодо критичного стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які не перебувають у комунальній власності сільської ради.
  20. Про затвердження мережі закладів культури Шахівської сільської ради.
  21. Про затвердження положення та складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.
  22. Про передачу будівлі Никанорівської ЗОШ І-ІІ ст.
  23. Про затвердження Положення про проведення атестації.
  24. Про внесення змін до рішення сесії Шахівської сільської ради від 23.04.2021р. № VІІІ-1032 «Про надання статусу юридичної особи Торецькому, Шахівському та Золотоколодязькому сільським будинкам культури та затвердження статутів».
  25. Про внесення змін до рішення сесії Шахівської сільської ради від23.04.2021р. № VІІІ-1033 «Про зміну засновника Володимирівського та Никанорівського сільських будинків культури та затвердження статутів».
  26. Про внесення змін до Статуту Шахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шахівської сільської ради. Статут тут.
  27. Про внесення змін до Статуту КЗ Шахівської сільської ради «Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ ступенів». Статут тут.
  28. Про внесення змін до Статуту ЗДО ясла-садка «Тополька» Шахівської сільської ради. Статут тут.
  29. Про внесення змін до Статуту ЗДО ясла-садка «Берізка» Шахівської сільської ради. Статут тут. 
  30. Про зміну засновника ЗДО ясла-садка «Зірочка» Шахівської сільської радиСтатут тут.
  31. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки   ТОВ «Юмджи Інвест».
  32. Про надання  ПрАТ  «Глини Донбасу» згоди на дострокове припинення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Григор’єву Сергію Вікторовичу
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Мінаковій Валентині Андріївні площею, Мінакову Юрію Миколайовичу, Мінакову Миколі Леонідовичу.
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Романченко Олені Іванівні.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Андрєєвій Степанії Семенівні.
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрєєву Роману Юрійовичу.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд    Ільєнко Лідії Миколаївні.
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Ворсіну Анатолію Миколайовичу.
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Нікончук Валентині Іванівні.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою  Андрєєвій Степанії Семенівні.
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Єфременко Наталі Павлівні.
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Церковному Роману Романовичу.
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Шевчуку Василю Васильовичу.
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ошурковій Надії Іванівні та гр. Ремез Аллі Миколаївні.
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Челов’яну Денису Олександровичу та  гр. Челов’ян Аліні Олександрівні.
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Куштейко Ельмірі Валеріївні.
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрєєву Юрію Івановичу .
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Копаєву Геннадію Анатолійовичу.
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бусилко Галині Олексіївні.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Предух Тетяні Петрівні (1/3 частки), Мірошниченку Олександру  Ігоровичу (1/3частки), гр.Лягуші Андрію Петровичу (1/3частки) .
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку ,господарських будівель і споруд     гр. Храмовій Тетяні Петрівні.
  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Анасейчуку Денису Івановичу.
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Анасейчук Ганні Валеріївні .
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сухоручку Олексію Олексійовичуга.
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Сухоручку Вікторії Віталіївні .
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Козеренко Ользі Юріївні  .
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Козеренку Сергію Миколайовичу.
  59. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду  ФОП Мотрич Олександр Миколайович.
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для рибогосподарських потреб ФОП Мотричу Олександру Миколайовичу .
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Людмилі Дем’янівні .
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Голубенку Станіславу Володимировичу .
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ляшенко Анні Станіславні.
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Фочиній Марині Сергіївні.
  65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.Гриньовій Валентині Іванівні.
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (невитребувані паї) ТОВ «Рута ПЛЮС».
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (невитребувані паї) ТОВ «Рута ПЛЮС».
  68. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Астапенкову Владиславу Віталійовичу.
  69. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 28.12.2021 № VIII-21/165 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки частки (паю) у власність гр. Моргун Галині Михайлівні». 
  70. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Становському Олександру Віталійовичу.
  71. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скорику Олексію Юрійовичу.
  72. Про відміну рішення Шахівської сільської ради від 25.03.2021 № VIII-8/72 «Про надання дозволу на складання  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. Жеребцову Олександру Володимировичу».
  73. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Жеребцову Олександру Володимировичу.
  74. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олексіву Віталію Володимировичу.
  75. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Геничу Василю Андрійовичу.
  76. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Мінаковій Ганні Миколаївні.
  77. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривенку Віктору Віталійовичу.
  78. Про припинення договору оренди на земельну ділянку Гришаєвим Віталієм Миколайовичем .
  79. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Толпєшину Олександру Миколайовичу.
  80. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 28.12.2021 № VIII-21/37 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо вілведення земельних ділянок у власність гр. Предуху Миколі Івановичу та Саржевській Наталії Миколаївні».
  81. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Саржевській Дар’ї Сергіївні.
  82. Про внесення змін до договорів оренди земельних  ділянок гр. Ященка Івана Карповича.
  83. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Чирватюк Антоніні Вікторівні .
  84. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мінакову Івану Олександровичу.
  85. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іскрі Володимиру Григоровичу.
  86. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність   гр. Романовичу Миколі Петровичу.
  87. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Панченко Галині Романівні.
  88. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ гр. Саржевському Сергію Анатолійовичу орієнтованою площею 0,3000 га.
  89. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корнєічу Владиславу Валерійовичу .
  90.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корнєічу Ігору  Валерійовичу.  
  91. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Федіну Станіславу Олеговичу.
  92. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козенко Тетяні Миколаївні .
  93. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скобцову Віталію Вікторовичу .
  94. Про подовження договору оренди земельної ділянки СФГ  «Агро -Дон» на новий строк.
  95. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Карамян Анні Олександрівні.
  96. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 10.02.2021 № VIII-6/93 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом поділу із складу земельної ділянки гр. Олексіву Олегу Миколайовичу».
  97. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 10.02.2021 № VIII-6/94 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом поділу із складу земельної ділянки гр. Ізотову Віктору Федоровичу».
  98. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 10.02.2021 № VIII-6/91 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом поділу із складу земельної ділянки гр. Шевчук Світлані Олександрівні».
  99. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 10.02.2021 № VIII-6/92 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом поділу із складу земельної ділянки гр. Шляховому Анатолію Миколайовичу».
  100. Про внесення змін до   рішення сесії Шахівської  сільської ради від 23.11.2021р. №VIII- 19/120 «Про внесення змін до рішення сесії Шахівської  сільської ради від 23.04.2021  № VІІI -10/119  «Про надання дозволу на складання   проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом поділу гр. Берендяєвій Тетяні Вікторівні».
  101. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Полякову Андрію Олександровичу.
  102. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поляковій  Наталії .
  103. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Полякову Павлу Олександровичу.
  104. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Стеценко Ірині Володимирівні.
  105. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грох Катерині Євгенівні .
  106. Про внесення змін до  рішення Шахівської сільської ради від 14.07.2021 № VIII-13/48 «Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гришаєвій Марії Василівні».
  107. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Харіну Сергію Олександровичу.
  108. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Смагленку Артему Миколайовичу .
  109. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Лигіну Олександру Олександровичу.
  110. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Саприкіній Ганні  Сергіївні.
  111. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Саприкіну Олександру Володимировичу.
  112. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Молібозі  Наталі Миколаївні.
  113. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Молібозі  Роману Геннадійовичу .
  114. Про подовження договору оренди земельної ділянки ФОП Моденку Миколі Андрійовичу.
  115. Про відміну  рішення Шахівської сільської ради від 28.12.2021 № VIII-21/59 «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) гр. Гейченко Олені Георгіївні».
  116. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) гр. Гейченко Олені Георгіївні. 
  117. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Саприкіну Олександру Володимировичу.
  118.   Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Тугай Лілії Павлівні .
  119. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сметані Вікторії Айоделівні.
  120. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сенчук Богдану Павловичу.
  121. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.  Дружиніній Руслані Русланівні.                                      
  122. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення       земельної ділянки у власність  гр. Жук Миколі Федоровичу.
  123. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.Жук Юлії Володимирівні.
  124.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Паращенку Влодиславу Романовичу.
  125.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бірюковій Риті Миколаївні.
  126. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.Челов’ян Ользі Федорівні.
  127.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.  Дружиніній Ірині Миколаївні.
  128.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Бірюковій Катерині Михайлівні.
  129. Про надання дозволу ТОВ «Бета – Агро – Інвест» на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок.
  130. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражів боксового типу з офісним приміщенням  КП «Шахове 2016».
  131. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування малого групового будинку.
  132. Про внесення земельних ділянок комунальної власності до переліку об’єктів, які будуть виставлятися на земельні торги.
  133. Про надання розробку проєкту землустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ворожбіту Олексію Володимировичу (НА ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ СУДУ).
  134. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації на проведення робіт «Нове будівництво та обслуговування гаражів боксового типу з офісним приміщенням КП «ШАХОВЕ-2016» вул. Миру б.48, с. Шахове Покровського району Донецької області».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано