A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Як працює ЦНАП під час воєнного стану?

Дата: 01.03.2022 18:25
Кількість переглядів: 4700

24 лютого 2022 року строком на 30 діб по всій території України запроваджено воєнний стан. Воєнний стан запроваджений Указом Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який затверджений Верховною Радою України. Таке рішення ухвалено у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони відповідно до українського законодавства.

Відповідно до  Постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 165 «Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб» зупинено строки надання адміністративних послуг суб’єктами їх надання та видачу дозвільними органами документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні. Зупинені строки будуть поновлені у місячний строк після припинення чи скасування воєнного стану на відповідній території України.

З метою недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією реєстрів зі сторони ворога, також призупинено роботу державних реєстрів.

Враховуючи вищенаведене, в відділі «Центр надання адміністративних послуг» Шахівської сільської ради та віддаленому робочому місці адміністратора ЦНАП (с.Золотий Колодязь) призупинено надання адміністративних послуг. Наразі ЦНАП працює лише видача готових документів за попереднім записом за телефоном: (050) 014-94-93. Попередня реєстрація на прийом на всі дні скасована!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано