A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ ВЧИТЕЛІ!

Дата: 01.10.2022 11:14
Кількість переглядів: 152

День вчителя - одне із найяскравіших осінніх свят! І пройшов цей святковий День в нашій школі , як завжди, яскраво, весело та креативно!!!

На святковій онлайн-зустрічі, директор школи, Солоп Оксана Володимирівна, від щирого серця привітала зі святом педагогічний колектив.Подякувала за їх високий професіоналізм, нескінченне терпіння, щиру любов до дітей, чуйність, вагомий внесок у розвиток підростаючого покоління. У святковому випуску новин на каналі "Громада-TV" теплими та щирими словами учні привітали всіх педагогів . Зі словами подяки до вчителів звернулись колишні випускники школи .Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній шкільній родині!!!

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас із Всесвітнім днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, відданість справі і любов до своїх учнів! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла й духу, радості від вашої нелегкої праці і усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість , милосердя, життєрадісність ! Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах. Зі святом, дорогі вчителі!

Фото за посиланням:https://www.facebook.com/photo/?fbid=652001766277984&set=pcb.1118570479089548Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано