A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 13.10.2022 16:11
Кількість переглядів: 174

Вшановуючи традиції, 13 жовтня у нашій школі відбулося загальношкільне онлайн-свято до Дня захисника і захисниць України. Зібралась вся шкільна родина. Мета заходу- вшанування мужності та героїзму захисників держави , сприяння зміцненню патріотичного духу підрочтаючого покоління.

Учні, хоч і заоочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності, стійкості, витримки. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Шестикласники взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Захисники та захисниці України" від освітнього проекту "На Урок".

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
Зі святом!!!

 Фото за посиланням : https://www.facebook.com/photo/?fbid=662083118603182&set=pcb.1128457054767557

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано