A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Суспільно корисні роботи в громадах Добропільщини

Дата: 17.01.2023 14:28
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Суспільно корисні роботи на Добропільщині стартували в листопаді. До Армії відновлення долучилися вже 39 безробітних осіб. За напрямком заготівля дров для опалювального сезону залучено 33 особи, за напрямком розвантаження та фасуванні гуманітарної допомоги – 6 осіб. Відповідні строкові договори вже укладені з комунальними підприємствами Добропільської та Шахівської територіальних громад.

Завдяки  участі безробітних, які на теперішній час не мають постійної роботи, вантажиться гуманітарна допомога, заготовлюються дрова для опалювального сезону військовим та населенню.

Задіяні на суспільно корисних роботах  отримують заробітну плату на рівні мінімальної, а податки з їхніх доходів наповнюють бюджет громади. Також, особи, які залучаються до суспільно корисних робіт, мають право на охорону праці та загальнообов’язкове державне соціальне страхування, збереження статусу безробітного на період виконання таких робіт.

Суспільно корисні роботи фінансуються за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, створюють умови для покращення ситуації на ринку праці та підтримки зайнятості в період воєнного стану, дають змогу непрацюючим громадянам отримувати заробітну плату  та  пережити скрутні часи. А головне – працюють і тим самим наближають Перемогу. Українці незламні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано