Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

24 лютого 2023 року минає рік від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України.

Дата: 24.02.2023 14:56
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

24 лютого 2023 року минає рік від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України.

Рік боротьби України проти рашистської навали відкрив світові сутність терористичного путінського режиму, який вісім років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у «громадянській війні» на сході України, поширюючи міфи про вигадані ним «донецьку та луганську народні республіки», а також у 2022 році намагався «продати» світові нову брехню у вигляді «спеціальної військової операції», якою силувався прикрити розв’язану ним неоголошену війну проти України.

Шахівська сільська військова адміністрація шанує своїх захисників, які віддали життя боронячи українську землю від навали рашистів. Їх імена завжди залишаться в нашій пам’яті та наших серцях: Площенко Ігор, Надутий Іван, Писаренко Володимир, Петренко Ярослав, Пищалка Сергій, Катинський Сергій, Лубінець Денис, Омельченко Микола, Мінаков Юрій, Кулініч Олександр. Вони віддали життя, щоб ми жили у вільній та незалежній державі.

Фото без опису

Сьогодні за ініціативою начальника Шахівської сільської військової адміністрації Сергія САЖКА на місцях поховання загиблих воїнів встановлено флагштоки з державними прапорами. Також представниками військової адміністрації здійснено покладання квітів на могили загиблих героїв.

            Фото без опису           Фото без опису

Фото без опису

Україна завжди пам’ятатиме своїх синів, які віддали свої життя за Перемогу.

Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано