Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

З початку року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надали 17 186 консультаційних послуг громадянам, які звернулись на телефони “гарячої лінії” Головного управління

Дата: 22.03.2023 14:04
Кількість переглядів: 287

Фото без опису🇺🇦З початку року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надали 17 186 консультаційних послуг громадянам, які звернулись на телефони “гарячої лінії” Головного управління.

🔻Спеціалісти допомогли отримати відповіді на важливі питання щодо порядку оформлення пенсій, умов призначення та перерахунку виплат, отримання довідок про стаж та заробітну плату, отримання послуг через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.

📌Всю необхідну інформацію з питань пенсійного забезпечення, призначення житлових субсидій та пільг, страхових виплат можна отримати на наших ресурсах - фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

✅Нагадуємо, що послуги можливо отримувати в зручному форматі - дистанційно за допомогою онлайн-сервісів ПФУ.

👉Для цього необхідно зареєструватися в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.

👇Способи авторизації - за посиланням: https://cutt.ly/p9bLAWG

☎️Телефони “гарячої лінії” Головного управління та графік роботи - https://cutt.ly/Y9jxrWi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано