Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

28 березня 2023 року головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Сергій Кондратенко за участю першого заступни

Дата: 29.03.2023 08:45
Кількість переглядів: 220

Фото без опису🗓 28 березня 2023 року головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Сергій Кондратенко за участю першого заступника міського голови провів зустріч з посадовими особами Костянтинівської міської ради.

ℹ️ Під зустрічі були обговорені питання щодо профілактики виробничого травматизму на підприємствах Костянтинівської міської територіальної громади.

Фахівцем управління акцентовано увагу на необхідності вжиття заходів щодо попередження виробничого травматизму та неухильного дотримання вимог законодавства з охорони праці.

👉Більше новин та актуальної інформації - на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано