A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Оголошено конкурс «Весь світ починається з мами»

Дата: 12.05.2023 13:25
Кількість переглядів: 313

Фото без опису
 
 
Оголошено конкурс «Весь світ починається з мами»

Метою Конкурсу є привернення уваги дітей, молоді, мешканців громади до важливих тем: поваги до жінки, цінності української родини – традиції і сучасність в контексті материнства, підтримка матерів та їх праці в умовах нових граней гендерної політики.

Конкурс стартує з 11 травня 2023 року до 15 травня включно 2023року.

Номінації Конкурсу:

  • селфі з мамою «Мама року-2023» з нагоди Дня матері;

  • родинне селфі з нагоди Дня сім’ї;

  • відео-подяка мамам «Дякую мам!»;

  • «Найдовше речення про маму» – конкурс речень, які наповнені змістомі пронизані духом любові до матері, її життя та щоденної праці (вікова категорія учасників – діти 1-11 класів);

  • «Мамині таланти» – відео-презентація талантів мами, її роботи (віковакатегорія учасників – діти, молодь, школярі, дошкільнята, дорослі).

 

Організацію та проведення Конкурсу здійснює Шахівська сільська військова адміністрація та Відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи Шахівської сільської ради

 

Умови онлайн-конкурсу до Дня матері та Дня сім’ї

 «Весь світ починається з мами»

 

1. Цілі та завдання

          Метою Конкурсу є привернення уваги дітей, молоді, мешканців громади до важливих тем: поваги до жінки, цінності української родини – традиції і сучасність в контексті материнства, підтримка матерів та їх праці в умовах нових граней гендерної політики.

 

2. Строки та місце проведення Конкурсу

 

          Конкурс стартує з 11 травня 2023 року до 15 травня включно 2023 року.

 

3. Організатори Конкурсу.

 

          Організацію та проведення Конкурсу здійснює Шахівська сільська рада та Відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи Шахівської сільської ради.

 

4. Учасники Конкурсу.

 

          Вікова категорія учасників: діти дошкільного та шкільного віку, молодь, дорослі.

 

 

5. Номінації Конкурсу:

 

  • селфі з мамою «Мама року-2023» з нагоди Дня матері;
  • родинне селфі з нагоди Дня сім’ї;
  • відео-подяка мамам  «Дякую мам!»;
  • «Найдовше речення про маму» – оригінальне речення, яке наповнене змістом і пронизане духом любові до матері, її життя та щоденної праці (вікова категорія учасників – діти 1-11 класів);
  • «Мамині таланти» – відео-презентація талантів мами, її роботи (вікова категорія учасників – діти, молодь, школярі, дошкільнята, дорослі).

 

6. Умови проведення Конкурсу та оцінювання робіт.

 

          Кожний учасник може обрати одну чи навіть кілька номінацій. Які прийдуться по душі. Надіслати роботи до відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Шахівської сільської ради на вайбер за номером телефону 066-8084720 (Воронова О.В.) або електронну адресу shahove-kultura@ukr.net з зазначенням ім’я, прізвища автора, номінацію, заклад освіти. Фото будуть розміщені у соціальній мережі Фейсбук на сторінці відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Шахівської сільської ради за посиланням  https://www.facebook.com/groups/269312762214014 та на сайті Шахівсської громади. Найкращі роботи будуть роздруковані та представлені на виставці у Шахівській громаді. До Конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів, чорно-білі та кольорові. Оцінювання робіт, що надійдуть до участі у Конкурсі, здійснюватиме журі, визначене в додатку №1.

          Переможці (І, ІІ, ІІІ місця) визначаються за найбільшою загальною сумою балів за таким критеріями за шкалою від 1 до 5: оригінальність та креативність, тематична відповідність, гарна якість, кількість лайків.

 

7. Умови фінансування конкурсу

 

          Витрати на організацію та проведення Конкурсу здійснює Відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи Шахівської сільської ради.

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано