Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

В рамках діючого проєкту «Негайне гендерно-чутливе реагування на надзвичайні ситуації та захист постраждалого від конфлікту населення на сході України для збереження життя» з 29 серпня по 31 серпня 2023 року у адмінбудівлі Шахівської сільської ради

Дата: 01.09.2023 11:59
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

В рамках діючого проєкту «Негайне гендерно-чутливе реагування на надзвичайні ситуації та захист постраждалого від конфлікту населення на сході України для збереження життя» з 29 серпня по 31 серпня 2023 року у адмінбудівлі Шахівської сільської ради у партнерстві з міжнародною організацією CARE Ukraine за підтримки Європейського союзу проходила робота команди психологів ГО «Аваліст», Піскунової Олени та Лозинської Вікторії. 
До тренінгу активно долучилися співробітники відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Шахівської сільської ради, працівники закладів культури Володимирівського СБК, Никанорівського СБК, Шахівського СБК (директори будинків культури та організатори культурно-дозвіллєвої діяльності), бібліотекарі, вихователі дитячих садочків. Учасники тренінгу отримали практичний досвід з виконання технік психологічного відновлення, саморегуляції, арт-терапії, технік зцілення. Опанували дихальні, медитативні та релаксаційні вправи. Психологічні групи підтримки - важливий компонент роботи з цивільним населенням під час кризових ситуацій. 
Дякуємо всім за участь!!! 31.08.2023 завершився цикл занять психологічного тренінгу «Психологічна підтримка дорослих та дітей у кризових ситуаціях». 
Ми почали плідну співпрацю з благодійними організаціями


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано