Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Проведення суспільно корисних робіт на території Добропільщини дає результати

Дата: 12.10.2023 09:01
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Безробітні Добропільського міського центру зайнятості продовжують працювати на суспільно корисних роботах у чотирьох громадах.

В цьому році на суспільно корисних роботах в Шахівській територіальній громаді працювало 159 осіб, профінансовано з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття 930,4 тис. грн.

Валентина Середа, перший заступник сільського голови Шахівської сільської ради, зауважила: «Дівчата, що прийшли працювати у гуманітарному штабі, брали участь у розвантаженні трьох вантажних автомобілей, в яких було по 1580 ящиків з харчовими пакунками, у завантаженні цих ящиків до автобусів, та роздавали мешканцям 20 сіл нашої громади».

З метою поліпшення санітарного стану територій та відновлення благоустрою населених пунктів Шахівської сільської територіальної громади, працівники, задіяні на суспільно корисних роботах у Комунальному підприємстві «Шахове-2016», щоденно займаються озелененням території громади, де було висаджено 100 молодих катальп, 70 кущів ялівцю, 50 дерев туї.

Завдяки працівникам, які беруть участь у суспільно корисних роботах, прибираються та вирізаються чагарники на 12 кладовищах громади, від сміття звільняються узбіччя доріг населених пунктів. Триває прибирання та упорядкування прилеглої території біля пам’ятних знаків, обкопано та побілено більше тисячі дерев та кущів, упорядковано ігрові майданчики, оновлено квітники.

 «З ініціативою розпочати суспільно корисні роботи в нашій громаді звернулись фахівці Добропільського міського центру зайнятості, в найкоротші строки ці роботи були організовані і забезпечують безробітних мешканців тимчасовою роботою, допомагають адаптуватися до нових реалій життя і допомагають громаді», - зазначила заступник начальника Шахівської сільської військової адміністрації Лілія Тихонова.

Якісна та системна співпраця служби зайнятості та місцевих органів влади допомагає вирішувати нагальні питання зайнятості, благоустрою та озеленення, підтримки цивільного населення громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано