A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

4 листопада 2023 року на 69 році обірвалося життя людини з чуйним серцем, людини-легенди - директора Золотоколодязького сільського будинку культури, Борисюка Володимира Олександровича

Дата: 06.11.2023 14:20
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

 

   4 листопада 2023 року на 69 році обірвалося життя людини з чуйним серцем, людини-легенди - директора Золотоколодязького сільського будинку культури, Борисюка Володимира Олександровича.

   Бракує слів, щоб висловити глибокий жаль і співчуття у звʼязку з втратою людини, яка заслуговує на найкращі слова поваги та пошани.  Володимир Олександрович був людиною, яка своїми діями, вчинками була опорою для всіх працівників культури нашої громади, який своєю мудрістю, розумом виховав не одне покоління молоді, адже все своє життя він присвятив культурі. Він був ходячою енциклопедію історії свого села.

   У нашій памʼяті Володимир Олександрович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

   Високопрофесійна майстерність, його життєва мудрість, організаторський талант назавжди залишаться вдячній памʼяті односельців та колег зразком для наслідування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано