Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Шановні жителі Шахівської сільської територіальної громади! Щиро вітаємо всіх із нашим спільним святом – Днем громади!

Дата: 17.11.2023 13:02
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

 

   День громади – це особливе свято, яке завжди об’єднувало всіх, хто любить свій край. Нажаль, сьогодні наша громада, як і сотні інших, відзначає це свято в складний час - час війни.

   Ми разом радіємо успіхам і разом у часи печалі. Нас всіх об’єднує щоденна праця на укріплення нашої громади, спільна діяльність у допомозі нашим захисникам і захисницям та людям, яких знедолила війна,  а ще спільна мрія – подолати ворога, здобути перемогу, щоб жити в мирі і злагоді.

   Дякуємо всім, хто небайдужий до рідного села, представникам старшого покоління, мудрим наставникам, які продемонстрували приклад безкорисного служіння своєму краю, змінюючи його на краще. Пишаємося родинними династіями шахтарів і будівельників, вчителів і лікарів, вихователів і службовців, працівників сільського господарства та багатьох інших професій, якими багатий наш край.

   Вітаємо нашу активну і креативну молодь, яка є  гарантією розвитку і процвітання нашої громади та всієї України.

   Щира вдячність керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, даючи їй сили продовжувати функціонувати.

   Стискається серце і дуже боляче, що свято ми зустрічаємо в умовах війни. Але в той же час війна показала на кого ми можемо покластись у допомозі. Щира подяка народним депутатам, депутатам місцевої ради, благодійним організаціям, благодійним фондам та багатьом іншим, які проводять значну роботу із забезпечення громади  гуманітарною допомогою та організації помічі воїнам ЗСУ.

   Ми впевнені, що труднощі минуть, і найближчим часом скінчиться війна, повернуться додому наші захисники, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади: щоб поля колосилися зерном, будинки були затишними, двори - доглянутими, дороги без вибоїн, вулиці – зеленими та квітучими, і на нашій землі панував мир.

   Нехай процвітає наша громада, народжуються в ній нові покоління і будуть відомі нові імена. Нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра. Дякуємо всім жителям, кожному громадянину, хто працює в різних сферах життєдіяльності Шахівської громади та сприяє її розвитку! 

   Наша громада розвивається завдяки вам – освіченим, цілеспрямованим, працьовитим людям, ви – фундамент, на якому будується наше майбутнє!

   У цей день бажаємо всім міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя, миру, взаєморозуміння і добробуту, мудрості у прийнятті рішень, сили й наснаги в усіх наших справах.

Згадаймо Героїв нашої громади, які боролися і загинули за наше майбутнє, майбутнє невинних дітей, мирних українців та усіх наших співвітчизників за Україну… Вічна пам’ять Вам, наші захисники…

 Вірте та підтримуйте наші Збройні Сили України, всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю! Наблизимо перемогу разом! Слава Україні!

 

З повагою, колектив Шахівської сільської військової адміністрації та   Шахівської сільської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано