Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

День пам’яті жертв голодоморів

Дата: 24.11.2023 15:21
Кількість переглядів: 32

Фото без опису Голодомор 1932 - 1933 років - одна з найжахливіших сторінок в історії України. Дослідники цього жахіття вважають, що Голодомор був викликаний насамперед спробою російсько-комуністичного режиму, що окупував на початку 20-х років Україну, покарати українців за їхні прагнення до свободи, бути господарями на своїй землі.

 

Класними керівниками, вчителями історії проведені години спілкування, круглі столи уроки історичної пам’яті «Моторошні дні в історії українського народу»,  «Голодомор 1932-1933. Пам’ятаємо!», «Голодомор – біль серця всієї України», " Україна пам'ятає".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

25 листопада о 16.00 наша школа хвилиною мовчання вшанувала пам'ять жертв голодоморів і приєдналась до акції "Запали свічку пам'яті".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них. Українці вижили і не забули. Ми існуємо і пам’ятаємо. Ми існуємо, бо пам’ятаємо. Пам’ятаємо про Голодомор…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано