Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

В Шахівській громаді привітали з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2023 15:12
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

 

   5 ГРУДНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.  

   Девізом волонтерів Шахівської сільської військової адміністрації є: Зрозуміти! Допомогти! Підтримати! Задля доброї справи вони об'єдналися заради надання допомоги бійцям, що борються за свободу і незалежність України, їх рідним та вимушеним переселенцям. Волонтери свідомо відмовляються від особистих амбіцій та піару, адже головне - це спільна справа та результат - ПЕРЕМОГА!!!
   Щиро дякуємо Тетяні Сидоренко, Людмилі Самойленко, Світлані Минаковій, Володимиру Походенку та Олені Походенко, Юлії Кузнецовій, Олександру Щербину та Тетяні Щербині, Олені Ткаченко, Дмитру Анасейчуку, Олександру Цапенку, Петру Троянчуку, Максиму Денисову. Висловлюємо подяку Покровській районній військовій адміністрації Донецької області за організаційну підтримку в наданні гуманітарної допомоги. Дякуємо благодійним організаціям, а саме: Всесвітній Продовольчій Програмі ООН в Україні, Міжнародній гуманітарній організації “WORLD CENTRAL KITCHEN”, Благодійній організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД „ҐЛОБАЛ ЕМПАВЕРМЕНТ МІШН ЮА“», Церкві “Добра новина” (м. Дружківка), Благодійній організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “НЕБО УКРАЇНИ”», МІЖНАРОДНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ (МОМ) В УКРАЇНІ, Благодійній організації «Благодійний фонд “КАРІТАС КРАМАТОРСЬК”», Благодійній організації  «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ТІМ4ЮА"»,  Благодійній організації  «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ФРІВЕЙ”».

        Щиро вітаємо з Міжнародним днем волонтера усіх, причетних до цього свята. Нехай Ваша людяність стане прикладом для інших. Нехай у вас завжди буде підтримка і можливість творити добрі справи. Бажаємо Вам міцного здоров'я, достатку, наснаги, родинного затишку і мирного неба!                              

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано