Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

В Шахівській територіальній громаді реалізується загальнодержавна програма ментального здоров'я "Ти як?",  яка впроваджується в Україні за ініціативою першої леді Олени Зеленської.

Дата: 06.02.2024 12:46
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

   

           5 лютого 2024 року відбувся інформаційний захід  з керівниками структурних підрозділів Шахівської сільської ради. Основний вектор заходу - розбудова системи надання послуг у сфері психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, психологічної допомоги у різних секторах (освіта, соціальна сфера, охорона здоров'я, сектор безпеки та інші) на території Шахівської територіальної громади.

Фото без опису

        На заході висвітлені питання підвищення обізнаності населення громади щодо оцінки власного психоемоційного стану, потенційних ризиків для ментального здоров'я, дієвих методів їх вирішення і найкоротших шляхів отримання консультаційної підтримки спеціалістів.

         Подальша реалізація загальнодержавної  програми    ментального здоров’я «Ти як?» в нашій громаді передбачає не тільки популяризацію технік самодопомоги та підтримки інших, що базуються на доказових методиках піклування про ментальне здоров'я  а і  навчання фахівців першої лінії контакту (а це соціальні, медичні працівники, освітяни, рятувальники, поліція базовим навичкам першої психічної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано