Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Вакцинація дітей

Дата: 29.04.2024 12:53
Кількість переглядів: 51

Вакцинація є одним з геніальних винаходів людства, які дозволили суттєво знизити дитячу смертність в світі. Згідно даних ВООЗ імунізація зберігає від 2 до 3 мільйонів дитячих життів щороку.

Чому мені варто вакцинувати дитину?

  • Вакцинація може захистити її від ускладнень небезпечних захворювань, госпіталізації та смерті.
  • Вакцинація заощаджує час та бюджет родини, дозволяючи скоротити кількість робочих та навчальних днів, втрачених через хворобу.
  • Вакцинація захищає не тільки вашу дитину, а й тих дітей та дорослих з її оточення, які через реальні медичні протипокази чи малий вік не можуть бути вакциновані. 
  • Вакцинація має додаткові переваги для здоров’я. Наприклад, згідно результатів наукових досліджень у вакцинованих дітей рідше розвиваються хронічні алергічні захворювання, а вакцинація немовлят від ротавірусу знижує шанси на розвиток в них цукрового діабету 1 типу.
  • Вакцинація дозволяє віддати дитину в садочок чи школу у випадку переїзду за кордон до країн, де щеплення є обов’язковою умовою для відвідування дитячих навчально-виховних закладів.

Пам’ятайте: вакцинація є одним з геніальних винаходів людства, який дозволив суттєво знизити дитячу смертність в світі. Згідно даних Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (WHO) імунізація зберігає від 2 до 3 мільйонів дитячих життів щороку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано