A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Скористуйтеся електронною чергою для запису на отримання консультацій та реєстрації в центрі зайнятості

Дата: 14.11.2017 15:23
Кількість переглядів: 861

         

        Добропільський міський центр зайнятості інформує про те, що Ви можете скористатися новим сервісом з онлайн - реєстрації на прийом. Це заощадить Ваш час і дозволить підійти до пошуку роботи більш продуктивно.

       Якщо Вас цікавлять консультації щодо сприяння працевлаштуванню, вибору професії, з питань професійного навчання, з питань професійної орієнтації, з юридичних питань або реєстрація в центрі зайнятості то відтепер за допомогою нового сервісу Ви  маєте змогу самостійно записатися на індивідуальний прийом до фахівця без попереднього відвідування центру зайнятості. 
         У разі якщо Ви зарезервували для себе час, Вам не потрібно отримувати талон на відвідування, а необхідно безпосередньо звернутися до фахівця центру зайнятості.

         Сервіс «Електронна черга реєстрації безробітних» доступний на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua у розділі «Електронні послуги»  http://www.dcz.gov.ua/EReception/#/appointment.
          Сервіс дуже зручний: вказуєте прізвище, ім’я та по батькові, обираєте мету відвідування, скориставшись переліком обираєте область та центр зайнятості, далі у графіку визначаєте зручний для Вас день та час. Натискаєте на «Записатися на відвідування» і отримуєте талон з номером фахівця, до якого Ви записані на прийом.

Користуйтеся новим сервісом. Ми завжди готові до співпраці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано