A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Живи та працюй в Україні, легально

Дата: 22.05.2018 14:53
Кількість переглядів: 806

 

  21 травня 2018 року у приміщенні Добропільського міського центру зайнятості було проведено семінар на тему: «Легальна зайнятість. 

      Основною метою заходу є підвищення обізнаності громадян щодо їх прав та гарантій в трудових відносинах, підвищення мотивації до легальної зайнятості, недопущенні порушень з боку роботодавців.

    Захід було проведено заступником директора Тетяною Яцурою та представником Добропільського бюро правової допомоги Андрієм Шумарою.

    Тетяна Яцура акцентувала увагу присутніх на безумовних перевагах легального оформлення трудових відносин:

- наявність страхового стажу;

- соціальні гарантії;

- своєчасна та в повному обсязі виплачена заробітна плата;

- підтверджений професійний досвід;

- можливість захисту трудових прав в судових установах .

    Під час заходу було розглянуто питання оформлення трудових договорів, угод цивільно – правового характеру, їх порівняльна характеристика. Окремо було наголошено, що пошук роботи зі службою зайнятості – це 100 відсоткове належне оформлення трудових відносин.

  Андрій Шумара детально розповів про діяльність Добропільського бюро, хто має право на безкоштовну правову допомогу, роздав брошури с інформацією щодо послуг, які передбачені в рамках вторинної правової допомоги.

   На семінарі особлива увага була надана видам шахрайства на ринку праці і як їх уникнути, можливості перевірки легальності працевлаштування: сплати внесків та податків із заробітної плати роботодавцем.

   Захід відвідали 16 безробітних. Усі присутні погодилися з тим, що легальне працевлаштування – це запорука високого рівня життя, розвитку територій та належного соціального захисту кожної людини.

 

Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано