A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Конкурс на отримання грантів для проведення Європейського тижня мобільності.

Дата: 07.06.2018 15:31
Кількість переглядів: 656

                                     ? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???????????µ?????????????? ?????¶???? ?????±???»????????????"

    Асоціація велосипедистів Києва оголосила Конкурс на отримання грантів для проведення Європейського тижня мобільності в 2018 році. В конкурсі можуть брати участь об’єднані територіальні громади (далі – ОТГ) або громадські організації, зареєстровані на території цих ОТГ. Конкурс проводиться в рамках проекту «Зелене світло для велоруху в громадах», що реалізується Асоціацією велосипедистів Києва за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

   Європейський тиждень мобільності (далі – ЄТМ) – це загальноєвропейська ініціатива з популяризації сталих видів транспорту, яка заохочує керівників громад в рівній мірі враховувати потреби пішоходів, велосипедистів та автомобілістів.

   Щороку з 16 по 22 вересня його святкують у містах і селах Європи та світу, щоб показати, що використання приватних автомобілів потрібно зменшувати, а використання громадського транспорту і велосипедів – збільшувати.

   Цьогорічна тема ЄТМ – “Мультимодальність“, а гасло – “Поєднуй та Подорожуй!” (“Mix and Move!”). Це означає, що, поєднуючи в повсякденному житті сталі види транспорту, ми можемо економити кошти, позитивно впливати на навколишнє середовище та стати щасливішими.

    Заявки на конкурс приймаються до 18 червня 2018 року. Запропоновані проекти мають бути завершені не пізніше 15 жовтня 2018 року, а обсяг очікуваного фінансування може складати до 60 тис. грн. 

   У мови конкурсу, форма проектної заявки, форма бюджетного проекту викладені  

Координатор конкурсу ЄТМ: Іван Зінов’єв, ivan@csbi.org.ua, тел. 067 493 75 68.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано