Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

День села Никанорівка

Дата: 10.09.2018 11:28
Кількість переглядів: 883

 Фото без опису

«Серед степів село моє чудове.

Тут на світанні запахи медові,

Теплом вітрів овіяні степи,

Тут в цьому краї народились ви.»…

    Такими словами в суботу, 8 вересня , у мальовничому селі Никанорівка розпочалося святкування Дня села.   На заваді не став навіть сильний осінній вітер, який не припинявся впродовж дня і вечора, аж до самої ночі. Адже гуляння проходило під відкритим небом – у парку біля сільського будинку культури. На свято зійшлися-з'їхалися земляки, гості, вихідці села, які живуть за межами рідного краю.

Фото без опису

     Святкування розпочалося з привітання від настоятеля Іллінської парафії протоієрея Сергія Кравченко, який побажав всім міцного здоров’я, духовної радості та мирного неба над головою.

  Фото без опису

     Ведучі Неля Редчиць та Володимир Мінак запросили до слова голову Шахівської сільської ради Кучеріненко Володимира Миколайовича, який привітав усіх присутніх із святом, побажав усім міцного здоров’я, радості та добробуту.

     А також у цей день на свято завітали гості із району: голова Добропільської районної ради Бєлянкіна Т.М., яка привітала всіх присутніх зі святом й подарувала трьом старожилам подарунки; і голова жіночої організації Наровілова Л.В., яка помітила , що цей день співпав з Днем визволення Донбасу, с чим і привітала. Також вона привітала ветерана вітчизняної війни Шестерика І.В. і двох золотих ювілярів весілля подарунками. 

 Особливою увагою, щирими словами привітань, мелодійними піснями та подарунками від Шахівської громади відзначили ряд жителів сіл за різними номінаціями.

  Серед них: найстаріші люди села, ветеран ВВВ, золоті весільні  ювіляри, пари, які зареєстрували шлюб у цьому році, багатодітні сім’ї, наймолодший житела села. В номінаціях приймали учать шість сіл: Суворово, Никанорівка, Дорожнє, Іванівка, Вільне і Нове Шахове.

   Після закінчення святкового концерту проводилися лотерея, різноманітні ігри та змагання, де переможці отримували цікаві подарунки: турнір з тенісу, перетягування канату, стрибки в мішках, тощо.

    Розвагою для наймолодших гостів свята стали ігри з аніматорами та аквагрим, спонсорами яких є депутат Покровської міської ради Андрійченко С.С.

 Щира подяка пролунала і на адресу спонсорів свята. За ці кошти організатори свята запросили кавер-групу «LUNAR SUN» із Луганської області, які ввечері привітали всіх присутніх с Днем села Никанорівки.

 

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано