A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

 Виїзний прийом для мешканців Шахівської ОТГ

Дата: 22.11.2018 08:33
Кількість переглядів: 541

 

 

      Ні для кого не секрет, що жителі  сільської місцевості мають більше труднощів при вирішенні проблеми зайнятості та працевлаштування ніж жителі міста. Пояснюється це багатьма причинами: особливостями регіонального ринку праці; кількостю діючих роботодавців в сільській місцевості на території тої чи іншої громади,  загальним станом сільського господарства, незадовільним транспортним сполученням, менталітетом мешканця сільської місцевості.

      Саме тому  фахівцями служби зайнятості щовівторка здійснюються  виїзні заходи в населені пункти Шахівськой об'єднаної територіальної громади, в ході яких надаються соціальні послуги  з працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття.

Так, 21.11.2018 року начальник відділу організації працевлаштування населення Добропільського  міського центру зайнятості Марина Крижановська провела виїзний прийом в с.Шахове Шахівської об’єднаної територіальної громади у в адміністративній будівлі Центру надання адміністративних послуг з доступом до Інтернет мережі.

     Можливістю отримати кваліфіковані послуги від фахівця служби зайнятості скористалось 6 осіб. Марина Крижановська надала консультації щодо можливостей служби зайнятості в здійсненні навчання та перенавчання,  можливостей тестування щодо виявлення професійних нахилів та інтересів, в тому числі не тільки самих шукачів роботи, а і дітей старшого шкільного віку. Окрім того, були надані  інформаційно-консультаційні послуги щодо реєстрації в службі зайнятості, призначення допомоги по безробіттю, та необхідних документів; послуги з пошуку роботи із використанням Інтернет-сайтів, зокрема порталу Державної служби зайнятості.

    Спеціалістів Центру надання адміністративних послуг також поінформовано про новий та зручний сервіс служби зайнятості «Електронна черга» для самостійного резервування часу у спеціалістів для отримання необхідних послуг.

    Мета таких виїзних заходів – наблизити послуги служби зайнятості до кожної зацікавленої у цьому людин: адже всі бажаючі зможуть отримати кваліфіковані консультації не витрачаючи час і кошти на проїзд до районного центру.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано