A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Пожежі в екосистемах та на відкритих територіях – це смертельно небезпечно!

Дата: 11.04.2019 15:57
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

На жаль, нехтування правилами пожежної безпеки та  чисельними попередженнями рятувальників призвело до трагедії. 7 квітня у с. Бердичі Ясинуватського району на Донеччині під час спроби самостійно загасити палаючу траву на городі загинув чоловік.

Рятувальники міста Добропілля району звертаються до громадян! Не ризикуйте власним життям – дотримуйтесь правил пожежної безпеки у природних екосистемах! Причинами масштабних пожеж у природних екосистемах найчастіше є наслідки людської легковажності. Саме громадяни досить часто нехтують правилами пожежної безпеки, особливо під час оголошення пожежонебезпечного періоду, викидаючи недопалки на узбіччя доріг, залишаючи сміття у лісах або спалюючи його на присадибних ділянках. Такі вчинки є вкрай небезпечними, адже під дією відкритого сонячного проміння навіть залишена скляна пляшка може спричинити займання сухої трави чи лісової підстилки, не кажучи вже про викинутий сірник або недопалок. І цього буде достатньо для того, щоб спровокувати масштабну пожежу!

Шановні громадяни! Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано