A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Звернення платників податків на отримання індивідуальних податкових консультацій

Дата: 11.05.2019 09:21
Кількість переглядів: 470

     Покровсько-Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області повідомляє, що платник податків має право звернутися до контролюючих органів за отриманням індивідуальних податкових консультацій. Звернення може бути усним чи письмовим.

      Усне звернення викладається на особистому прийомі або за допомогою засобів телефонного зв’язку через визначені контактні центри, телефонні "гарячі лінії".

      Письмове звернення надсилається поштою або передається до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу.

      В зверненні  платника податків на отримання індивідуальних податкових консультацій в письмовій формі має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місця проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

     Письмове звернення має бути підписано заявником, а також обов’язковим реквізитом письмового звернення є «дата підписання звернення».

     Також письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення) в якому має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

     За умови дотримання платником податків вимог до форми звернення, контролюючі органи надають платнику податків безоплатні індивідуальні податкові консультації протягом 25 календарних днів, що настають за днем отримання такого звернення.

       Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження.

          

Покровсько-Добропільське управління

ГУ ДФС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано