A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Територія обслуговування, закріплена за Шахівською ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 11.09.2019 14:03
Кількість переглядів: 639

Ст. 3 Право на освіту п.2  

В Україні створюються рівні умови доступу до освіти. Ніхто не може бути обмежений у праві на здобуття освіти. Право на освіту гарантується незалежно від віку, статі, раси, стану здоров’я, інвалідності, громадянства, національності, політичних, релігійних чи інших переконань, кольору шкіри, місця проживання, мови спілкування, походження, соціального і майнового стану, наявності судимості, а також інших обставин та ознак.

Ст 13 Територіальна доступність повної загальної середньої освіти п.1

Кожна особа має право здобувати початкову та базову середню освіту в закладі освіти (його філії), що найбільш доступний та наближений до місця проживання особи.

Право особи здобувати початкову та базову середню освіту у державному або комунальному закладі освіти (його філії), за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця особа, гарантується, що не обмежує право особи обрати інший заклад освіти.

У Шахівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів навчаються та виховуються діти із  сіл: Шахове, Володимирівка, Софіївка,  Торецьке, Никанорівка, Суворово, Дорожнє, Іванівка, Вільне, Новоторецьке, Маяк, Панківка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано