A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 22.04.2020 16:10
Кількість переглядів: 399

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: «Генеральний план, поєднаний з планом зонування території (зонінгом) с. Торецьке на території Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області»    

Шахівська сільська рада повідомляє про початок громадських обговорень проекту документу державного планування «Генеральний план, поєднаний з планом зонування території (зонінгом) с. Торецьке на території Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області», що є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування стратегії планування та забудови населеного пункту.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проекту розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 22 квітня 2020 року на сайті Шахівської об’єднаної територіальної громади та триватиме до 21 травня 2020 р.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження                   та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку,  не розглядаються.

Ознайомитися з проектом «Генеральний план, поєднаний з планом зонування території (зонінгом) с. Торецьке на території Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області», звітом про стратегічну екологічну оцінку  та отримати додаткову інформацію можна за адресою: Донецька обл., Добропільський р-н, с. Шахове, вул. М. Ф. Чернявського, буд. 14 або за тел.: (050) 191 61 31, або на сайті https://shahivska-gromada.gov.ua/

Зауваження і пропозиції до проекту «Генеральний план, поєднаний з планом зонування території (зонінгом) с. Торецьке на території Шахівської сільської ради Добропільського району Донецької області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до: Шахівської сільської ради.

Відповідальна особа: Сільський голова Кучеріненко Володимир Миколайович (контактні дані: shahivska.otg@depfin.dn.gov.ua; +380(6277) 91-1-74).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 21 травня 2020 року.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення транскордонних консультацій не передбачається.

 

Сільський голова              В. М. Кучеріненко

Звіт СЕО тут https://drive.google.com/file/d/1rtmDoXZpc7zsnnlSqso85G5SQyzZUzhl/view?usp=drivesdk

Генеральний план тут https://drive.google.com/file/d/1OCZMruDYjW3S987BkjMyMSJEeoekx72Y/view?usp=drivesdk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано