A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Загальний інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину. Опитування власників та керівників малого і середнього бізнесу

Дата: 27.10.2020 08:35
Кількість переглядів: 2901

Мінекономіки спільно з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO) створили загальний інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину: https://sme.gov.ua/covid19/

Вказаний вебсайт містить актуальну інформацію та системно оновлюється. На вебсайті вже міститься доступна інформація про діючі обмеження для підприємницької діяльності з метою протидії поширенню захворювання COVID-19, перелік заходів державної підтримки, відповіді на головні питання бізнесу.

З метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на бізнес та очікувань на 2021 рік проводиться системне опитування власників та керівників малого і середнього бізнесу (Business Index). Для участі в опитуванні першої хвилі необхідно перейти за посиланням: https://web.gradus.app/business. За результатами буде сформовано аналітичний звіт, який буде надіслано учасникам опитування до кінця грудня 2020 року на e-mail, вказаний під час реєстрації у дослідженні.

Надані відповіді будуть взяті до уваги при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку малого і середнього підприємництва в Україні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано