Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 26.11.2021 14:29
Кількість переглядів: 1112

 

Відповідно до Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого Постановою КМУ від 01 вересня 2021 р. № 926 (надалі – Порядок) та згідно із Рішенням сесії Шахівської сільської ради № VIII-18/91 від 22.10.2021р. «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Шахівської сільської територіальної громади Донецької області», повідомляємо про проведення з 29.11.2021 р. громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану.

 

Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території, відповідно до Порядку, створюється робоча група – тимчасовий консультативно-дорадчий орган виконавчого органу.

Вона складається з представників сільських, селищних, міських рад, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад (далі — виконавчий орган), органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менше 5 осіб і не більше 21 особи, з непарною кількістю членів.

 

Відповідно до Порядку, вимоги до персонального складу робочої групи:

- у персональному складі робочої групи частка членів, що представляють сільські, селищні, міські ради та виконавчий орган відповідної сільської, селищної, міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;

- повинно бути забезпечено участь у робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу;

- допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади.

 

Заявки на участь у робочій групі приймаються сектором з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології Шахівської сільської ради (вул. М.Ф. Чернявського буд. 14, електронна адреса: shahivska.tg@dn.gov.ua. Телефони для довідок: . (066)2113175 до 10.12.2021 р.

 

 

Сільському голові

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________

(ПІБ заявника, назва, серія і номер документа, шо

 посвідчує особу заявника

___________________________________

ідентифікаційний номер, адреса  

___________________________________

___________________________________

___________________________________

Місце проживання, телефон)


 

ЗАЯВА

 

Прошу включити мене до робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Шахівської сільської територіальної громади Донецької області.





 

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297- VI надаю Шахівській сільській раді згоду на обробку та оприлюднення моїх особистих даних.

                                                                                                                 ________________________

                                                                                                                            ( підпис )


 

____________________ 20___р.                                                            _______________________

          (дата)                                                                                                             (підпис)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано