Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

21 лютого -Міжнародний день рідної мови

Дата: 21.02.2023 08:08
Кількість переглядів: 473

Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен в першу чергу створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб - МОВА.

Українська мова пройшла нелегкий шлях. Однак, попри всі перешкоди, для багатьох мільйонів людей вона була і є рідною, є мовою їхніх дідів, батьків і буде також мовою їхніх дітей. Ми щиро віримо, що краса і сила української мови пригорне до себе серця мільйонів інших людей.

21 ЛЮТОГО ми святкуємо МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ.

І сьогодні 21 лютого у КЗ Шахівської с/р «Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ ступенів» було проведено ряд заходів до Міжнародного дня рідної мови. Провели вікторини "Мовні перлинки для кожної дитинки", «Цікаві факти про українську мову», "Вивчай, знай, шануй рідну мову"; виховний захід "Мова росте разом із душею народу"; створили плакат " Я  люблю рідну мову ", поспівали українських пісень, переглянули інформаційну презентацію "Міжнародний день рідної мови", пограли в гру "Відгадай казку"; поспілкувалися за презентацією "Мова рідна, мова солов'їна" та ін.

 Фото за посиланням :https://www.facebook.com/photo/?fbid=753621679449325&set=pcb.1220244105588851

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано