Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ВИКОНАВЧІ ПРОВАДЖЕННЯ У ФОРМАТІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТА ЦИФРОВОЇ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ

Дата: 16.05.2023 11:08
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

 

   З року в рік новітні технології змінюють наше повсякденне життя, руйнують та долають «бар’єри», що виникають на шляху громадян до отримання інформації, та створюють можливості щодо надання, зокрема, якісних та публічних послуг.

   Так, з метою покращення комунікації між сторонами виконавчого провадження та органами державної виконавчої служби з’являються все нові способи отримати інформацію у зручний час та спосіб.

   Отже, в мережі Інтернет дізнатися про виконавче провадження можна за допомогою:

  • Єдиного реєстру боржників за посиланням https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors;
  • Автоматизованої системи виконавчого провадження за посиланням https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors;
  • вебпорталу «Онлайн будинок юстиції» за посиланням https://online.minjust.gov.ua, здійснивши авторизацію за допомогою кваліфікованого електронного підпису;
  • сервісу державних послуг «ДІЯ», здійснивши авторизацію за допомогою кваліфікованого електронного підпису на сайті https://diia.gov.ua або завантажити застосунок у свій смартфон.

   Водночас, онлайн можна ознайомитися з матеріалами виконавчого провадження, внесеними до Автоматизованої системи виконавчого провадження (у розділі «Доступ сторін до виконавчого провадження» за посиланням https://asvpweb.minjust.gov.ua) за допомогою ідентифікатору доступу, зазначеному в постанові про відкриття виконавчого провадження.

Наразі все більше приділяється уваги створенню рівних можливостей. Громадяни переходять до формату, коли інформацію можна отримати в електронному режимі. Доречно зазначити, що такий дистанційний доступ до інформації відкриває широкі можливості для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, адже кожна людина повинна мати доступ до документів та правової інформації у доступних форматах.

 

Джерело: Міністерство юстиції України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано