Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Молодь запрошують долучитись до програми «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні»

Дата: 26.08.2023 12:32
Кількість переглядів: 46

 

Представники та представниці активної молоді Полтавської, Дніпропетровської та Донецької областей мають змогу долучитись до програми «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», що реалізується ООН Жінки у партнерстві ГО «Інтерньюз-Україна».

Програма спрямована, зокрема, на посилення спроможностей громад ефективно запобігати та протидіяти домашньому та гендерно обумовленому насильству, а також просувати принципи гендерної рівності.

Учасники та учасниці зможуть відвідати тренінги та воркшопи, взяти участь у круглих столах з місцевою владою, активістами/-ками, взаємодіяти зі ЗМІ, а також отримати необхідні знання для запуску власних ініціатив.

У програмі можуть взяти участь громадяни/-ки від 18 до 35 років, які проживають у Полтавській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Дедлайн подачі заявок:  25 серпня 2023 року, 18:00.

Заповнити форму можна за посиланням.

Довідково

Проєкт «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) впроваджує Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні із залученням Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Структури ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано