Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОД

Дата: 20.06.2024 11:10
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Предмет закупівлі: «ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ» за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-06-18-004664-a

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

1. Доцільність закупівлі. Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації, відповідно до рішення 3 протоколу №7 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шахівської сільської військової адміністрації від 03.04.2024 щодо технічного обстеження будівлі КУ «Шахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів», розташованої за адресою: с. Шахове, вул. Шкільна,1а», постраждалої внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації, враховуючи те, що даний заклад є опорним  закладом освіти громади, виникла необхідність у проведенні робіт з ТЕХНІЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ. Наслідком невиконання робіт з технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж з аналізом існуючих параметрів та наданням технічних рішень стосовно подальшої їх безпечної та ефективної експлуатації у закладі освіти, стане виникнення надзвичайної ситуації, що ставить під загрозу безпеку, здоров’я і життя учасників освітнього процесу.

З метою невідкладного технічного обстеження закладу освіти  виникла необхідність у отриманні в найкоротші терміни послуг з ТЕХНІЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань.

На виконання заходу вирішено провести закупівлю послуг «ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ» за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань.  

Очікуваним результатом стане отримання технічного звіту з висновками та рекомендаціями щодо подальшої експлуатації будівлі  КУ «Шахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів», розташованої за адресою: с. Шахове, вул. Шкільна,1а».

2. Обсяги закупівлі. Обсяги визначені відповідно очікуваної потреби обрахованої             Замовником відповідно до технічної специфікації: «ТЕХНІЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ» за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань. 

3. Технічні та якісні характеристики закупівлі.

Якісні та технічні характеристики відповідають вимогам Замовника.

1). Виконати технічне обстеження об’єкту та визначити і оцінити технічний стан будівельних конструкцій та інженерних мереж з аналізом існуючих параметрів та наданням технічних рішень стосовно подальшої їх безпечної та ефективної експлуатації.

2). Технічне обстеження будівлі та визначення і оцінку будівельних конструкцій та інженерних мереж їх технічного стану виконати відповідно до вимог ДСТУ-Н Б В.1.2-18:2016 «Настанова щодо обстеження будівель та споруд для визначення та оцінки їх технічного стану», «Методики обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок надзвичайних ситуацій, бойових дій та терористичних актів» (наказ Мінрегіону від 06 серпня  2022 року № 144) при цьому:

2.1). В межах технічного обстеження виконати наступні роботи:

- проведення візуального обстеження з фіксацією наявних пошкоджень та дефектів в конструкціях та інженерних системах об'єкта;

- візуальне обстеження основ, фундаментів (шляхом виконання шурфів, в разі необхідності), несущих та огороджувальних конструкцій, засобів опорядження тощо з виявленням дефектів та пошкоджень, їх фіксацією, обміром, визначенням причин;

- інструментальні дослідження та випробування будівельних конструкцій – визначення міцності будівельних конструкцій;

- вибіркове розкриття закритих елементів та вузлів для оцінки їх технічного стану та вимірювання необхідних технічних та експлуатаційних характеристик;

- провести обстеження та аналіз електричного навантаження та струму на обладнання головного розподільчого пристрою;

- провести вимірювання/реєстрацію параметрів електричної мережі протягом доби. Вимірювання та реєстрація провести пристроєм РПМ-416, або аналогом. По завершенню надати протокол вимірювань;

- розробити схеми з розміщенням виявлених дефектів та пошкоджень;

- узагальнення та аналіз отриманих даних;

- прогнозування динаміки зміни параметрів, що впливають на технічний стан об'єкта;

- розробити звіт за результатами обстеження з висновками щодо поточного стану об’єкта та рекомендаціями щодо його відновлення та модернізації, включаючи інженерні мережі.

3). Результати обстеження оформити у вигляді звіту з обстеженням об’єкту у наступному складі:

- фактичні характеристики і конструктивні параметри будівельних конструкцій і систем на момент обстеження;

- дані щодо технічного стану будівельних конструкцій і систем;

- обґрунтування причин виникнення дефектів і пошкоджень, прогнозування їх подальшого розвитку і впливу на технічний стан будівельних конструкцій і систем;

- відомість з дефектами та пошкодженним і схеми з їх розміщенням;

- результати інструментальних досліджень;

- результати отримані у наслідок викривань конструкцій чи вузлів;

- результати фотофіксації дефектів та пошкоджень;

- обґрунтовані рекомендації щодо вжиття заходів для безпечної подальшої експлуатації;

- заходів з відновлення експлуатаційних властивостей будівельних конструкцій;

- висновки щодо технічного стану будівельних конструкцій і систем та об'єкта в цілому. За отриманими результатами виконується перевірка несучої здатності елементів будівлі.

 

3). Опис конструкцій КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», розташованої за адресою: с. Шахове, вул. Шкільна,1а:

-           Фундаменти – збірні залізобетонні;

- Стіни – цегляні;

- Перекриття/покриття – збірні залізобетонні;

- Покрівля – металочерепиця по дерев’яних кроквяних конструкціях.

Строк надання Послуг: протягом 30-ти календарних днів з дати отримання письмової заявки Виконавцем від Замовника, але не пізніше 31.12.2024 року.

Гарантійні вимоги:

Строк усунення недоліків (дефектів) в наданих Послугах: протягом 14-ти календарних днів.

 Мета надання Послуг: проведення позаланового обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж з аналізом існуючих параметрів та наданням технічних рішень стосовно подальшої їх безпечної та ефективної експлуатації КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ, пошкодженої внаслідок збройної агресії, отримання технічного звіту з висновками та рекомендаціями щодо подальшої експлуатації будівлі.

Місце надання Послуг: 85050, Донецька область, Покровський район, с. Шахове, вул. Чернявського М.Ф., 14.

Після надання Послуг Виконавець надає Замовникові наступні документи:

-  «Технічний звіт» повинен бути розроблений у відповідності з вимогами чинних нормативних документів України;

-  Акт наданих послуг.

- податкову накладну, складену в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством України (податкова накладна зазначається/надається у випадку, якщо Виконавець є платником ПДВ).

Виконавець повинен надати Замовнику Послуги, вимоги до яких та якість яких відповідає умовам та вимогам наступних нормативних документів:

- ДСТУ-Н Б В.1.2-18:2016 «Настанова щодо обстеження будівель та споруд для визначення та оцінки їх технічного стану»,

- «Методика обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок надзвичайних ситуацій, бойових дій та терористичних актів» (наказ Мінрегіону від 06 серпня  2022 року № 144).

 

 

4. Розмір бюджетного призначення, очікувана вартість предмета закупівлі.

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ» за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

Орієнтовну очікувану вартість закупівлі «ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ» за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань визначено враховуючи         рекомендації Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 № 275 (зі змінами). Згідно методу порівняння ринкових цін, як                           середньоарифметичне значення масиву отриманих даних, очікувана вартість на наявну     потребу складає 387000,00 грн. Розраховано середню вартість на підставі отриманих         пропозицій:

1. ТОВ «ЄВРОПРОЄКТ»- 380000,00 грн.;

2. ФОП  Волков О.В. - 360517,61 грн.;

3. ФОП Тімченко О.В. - 420000,00 грн. 

Середня вартість предмета закупівлі складає – 387000,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі «ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ТА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ З АНАЛІЗОМ ІСНУЮЧИХ ПАРАМЕТРІВ ТА НАДАННЯМ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ СТОСОВНО ПОДАЛЬШОЇ ЇХ БЕЗПЕЧНОЇ ТА ЕФЕКТИВНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ КУ «ШАХІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ШАХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ», ПОШКОДЖЕНОЇ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ» за ДК 021:2015:71630000-3: Послуги з технічного огляду та випробовувань  складає: 387000,00 грн.       (Триста вісімдесят сім тисяч грн., 00 копійок). 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано