Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Cпівробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно з представниками Центру безпеки громадян Шахівської сільської ради, провели профілактичний рейд

Дата: 18.07.2024 10:18
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

 

17 липня співробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно з представниками Центру безпеки громадян Шахівської сільської ради, провели профілактичний рейд серед населення різних вікових категорій в селі Шахове та селі Володимирівка, щодо правил безпеки у разі виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Співробітники ДСНС та ЦБГ розповіли про характерні ознаки вибухових пристроїв, навели приклади можливих місць їх виявлення та ймовірні наслідки від неправильного поводження з ними. Водночас, рятувальники нагадали що треба робити при знаходженні предметів схожих на вибухонебезпечні, адже, саме від першочергових дій та прийнятих заходів залежить подальший розвиток операцій з розмінування та захисту населення. Крім цього вогнеборці наголосили, що розмінуванням, знешкодженням або знищенням боєприпасів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт. Слухачам, в черговий раз, було роз’яснено, що при виявленні підозрілого предмету потрібно телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101» або Національну поліцію за телефоном «102».

По закінченню бесід мешканцям вручили листівки з детальними інструкціями дій та нагадали, що тільки безумовне виконання заходів безпеки є гарантом того, що нещасного випадку не станеться, а знахідка буде знешкоджена без завдання шкоди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано