Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

СПОСОБИ НАДАННЯ УПРАВИТЕЛЯМИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ ТА ОСББ ПЕНСІЙНОМУ ФОНДУ УКРАЇНИ ВІДОМОСТЕЙ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

Дата: 14.08.2024 13:24
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

#субсидії_та_пільги

❇️ Для призначення житлових субсидій та пільг протягом дії експериментального проєкту управителі багатоквартирних будинків та об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) разово подають Пенсійному фонду України відомості про адреси обслуговування і розмір внесків.

📝 Дані про розмір внесків/платежів на оплату витрат з управління багатоквартирним будинком та суму простроченої понад три місяці заборгованості з оплати витрат на управління багатоквартирним будинком надаються управителями та ОСББ на запит Пенсійного фонду України кожного разу при призначенні субсидії за зверненням особи або без нього.

🗂 Також передбачено надання управителями та ОСББ інформації про зміни ціни на послуги, розміри внесків та форми управління багатоквартирним будинком. Така інформація подається протягом 5️ календарних днів з дати прийняття відповідних рішень із зазначенням підстав таких змін та наданням підтверджуючих документів.

Необхідні для призначення субсидій та пільг відомості подаються:

💻 в електронному вигляді — через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України — https://portal.pfu.gov.ua;

📄 у паперовому вигляді.

Важливо❗️

У призначенні житлових субсидій та пільг не може бути відмовлено, якщо управителі багатоквартирних будинків та ОСББ надали інформацію в паперовому вигляді та не зареєстровані в електронному кабінеті на вебпорталі е-послуг Пенсійного фонду України.

📌 Про подання документів для призначення субсидій і пільг онлайн дізнавайтеся за посиланням — https://t1p.de/tuvqe.

👉 Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:

👉 Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:

сайті — https://www.pfu.gov.ua/dn

фейсбук-сторінці — https://www.facebook.com/dn.pfy

телеграм-каналі — https://t.me/PensFond_dn

ютуб-каналі — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn

інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn

TikTok — https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn.

 

За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України                                           в Донецькій області.

____________________________________________________________________


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано