Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ЯРОСЛАВ ГРИНЬОВ

Дата: 01.10.2024 13:03
Кількість переглядів: 21

 

          Ярослав Гриньов народився 25 серпня 1999 року. У 2015 році закінчив Шахівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Шахівської сільської ради. Після закінчення школи навчався в Білицькому професійному ліцеї за гірничим напрямком у 2019 році. Свій трудовий шлях розпочав на шахті «Добропільська» електрослюсарем підземним у тому ж році.

          29 червня 2022 року вступив до лав ЗСУ. Захищаючи свою Батьківщину, отримав смертельні поранення 04 січня 2024 року.

          Життя таке складне і непередбачуване… І всі випробування, що випадають на долю кожної людини, допомагають задуматися над тим, для чого вони. Одних труднощі роблять слабкими, а інших загартовують. Ярослава пам’ятаю як позитивного, щирого та доброго. На його обличчі завжди була усмішка. Здавалося, що нічого його не може «вивести з себе». У Ярослава було багато друзів, бо він завжди підтримував і міг залагодити любий конфлікт, був позитивним, з гарним почуттям гумору.

          Для мене, як для класного керівника було приємно, що Ярослав ніколи не забував завітати в школу, і на його обличчі завжди світилася усмішка, яка давала зрозуміти, що моя праця була не даремною.

          Важко зараз говорити, що Ярослав був дуже позитивною людиною з добрим серцем, завжди підтримував, знав вихід з будь-якої ситуації. Завжди був готовий вислухати, підтримати і допомогти. Тільки оце «був» так б’є по серцю, бо втрачаємо цвіт нації, молодих красенів, що могли жити і піднімати Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано