Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

КОЛТУНОВСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Дата: 01.10.2024 13:04
Кількість переглядів: 25

 

          Колтуновський Володимир Олександрович, 28.03.1995р.н., старший солдат розвідник 3 розвідувального відділення розвідувального взводу 1 механізованого батальйону військової частини А0536, який мужньо захищав нашу державу від 16.07.2022р.. Останні півтора місяця був на Авдіївському напрямку. Загинув 11.02.2024.

          Володимир - найкращий у світі чоловік, дуже люблячий син, найкращий брат, племінник, онук. Це людина, яка завжди підтримає, чудовий друг та однокласник. Кожен, хто його знає, знав,  кажуть що це золота дитина.  Для багатьох людей він Вовчик, який не вміє ображатись, який ніколи не підвищував голос. Добра та порядна людина, яка завжди прийде на допомогу.

          «Я дуже пишаюсь мужністю свого чоловіка. В нас було дуже багато планів на багато років вперед, але, на жаль, його життя обірвалось», - так згадує його дружина.

          За спогадами класного керівника Ольги Строган, Володимир - справжній герой, чия смілива відвага та непохитна вірність викликають безмежну повагу та вдячність не лише у близьких та рідних, а й у односельців та просто знайомих .

          Однокласники пам'ятають його як світлу і позитивну людину з гарним почуттям гумору. Він був скромним, добрим, стриманим і водночас дуже хоробрим. Завжди йшов на допомогу, знаходив вихід з будь-якої ситуації, любив життя таким, яким воно є...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано