A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

90 років від дня народження В.З. Нестайка

30 січня виповнилося 90 років від дня народження українського дитячого письменника В.З. Нестайка. Знагоди цієї дати в Никанорівській бібліотеці була організована книжкова виставка "В.Нестайко - чарівник сміху" та проведена літературна вікторина "Сонячний казкар із Бердичівщини" за твором письменника "Тореодори з Васюківки". По закінчення вікторини були зачитані найцікавіші уривки з твору.

09:17 31.01.2020

День пам'яті героїв Крут

29 січня Україна вшановує пам'ять героїв битви під Крутами. Крути - одна з трагічних і водночас легендарних сторінок історії країни за здобуття свободи. Ця битва - символ героїзму української молоді . Тоді, холодного січневого дня 1918 року в нерівному бою проти ворога виступили зовсім юні, але нескорені захисники своєї Батьківщини. З нагоди цієї дати в Никанорівській бібліотеці оформлена книжкова виставка "Пам'ятаємо героїв Крут". Матеріали, представлені на цієї виставки знайомлять відвідувачів бібліотеки зі сторінками історичного подвигу героїв Крут, національний героїзму яких є прикладом  для сучасної молоді.

08:04 29.01.2020

Мжнародний день пам'яті жертв Голокосту

З нагоди Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту в Никанорівській бібліотеці організовано книжкову виставку "Горить свіча, і пам'ять полум'ям тремтить". Відвідувачі  бібліотеки мали змогу ознайомитися з представленами матеріалами, які розповідають про одну з найтрагічніших сторінок в історії людства.

13:35 25.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано