A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

Єдиний урок європейських мов

У рамках проведення Єдиного уроку європейських мов у Донецькій області  25 вересня 2020 року в 3 класі було проведено інтегрований урок з англійської мови та математики. Протягом уроку учні вирішували приклади, розповідали про себе за допомогою математичних чисел та знаків, розв"язували ребуси та брали участь у вікторині. Учні зробили висновок, що англійська мова - це весело, цікаво та корисно! Англійська мова - це успішна сходинка до нашого майбутнього!

12:49 25.09.2020

ОБЛАСНА СПАРТАКІАДА СЕРЕД ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ

Завершені змагання обласної спартакіади серед допризовної молоді у 2020 році, які проводилися з 14 по 16 вересня 2020 року у м. Курахове та м. Покровськ. Спартакіада проводилась з метою: - удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до законів України, у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах; - формування та пропаганда здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії.

13:49 17.09.2020

Святковий концерт до 8 Березня! 

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, одягаючись у зелень, гаї перегукуються голосним пташиним співом. Бринять струмки, розквітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки. Прийшла весна, а разом з нею і дивовижне свято, ніжності та краси -   Міжнародний жіночий день  8 Березня! Цього дня ми вітаємо жінку: жінку-матір, жінку-вчителя, жінку-сестру, жінку-кохану, жінку-подругу, жінку, від якої пішло все прекрасне не землі.

15:17 06.03.2020

Впровадження "шкільного підприємництва" в сучасну українську систему освіти

3 березня 2020 року для учнів 5-11 класів спеціалістом з економічного розвитку та інвестицій Шахівської сільської ради Мінаковою Оксаною Вікторівною проведено тренінг "Впровадження "шкільного підприємництва" в сучасну систему освіти".  Учні ознайомились з досвідом роботи учнівських організацій м. Краматорська щодо організації підприємницької діяльності. 

11:46 03.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано