A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

До 35 річниці Чорнобильської трагедії

Для історії людства – це всього лише мить. Для нас,  живих свідків цієї біди- вічність, бо попіл і сльози Чорнобиля- скорботної матері України- ніколи не перестануть стукати у наші серця. Невблаганно впливає час, але не старіє пам’ять. Вона повертає нас до жахливої трагедії, що сталася 35 років тому

21:47 23.04.2021

Екскурсія- знайомство "Час казкових пригод"

Для наймолодших користувачів бібліотеки відбулася екскурсія- знайомство «Час казкових пригод». На яку були запрошені діти 1 класу. Маленькі відвідувачі розглядали новенькі книги. Пригадали казкових героїв, розповідали свої улюблені казки та залишилися з яскравими враженнями. 

09:30 16.04.2021

До Всесвітнього Дня здоров'я

У цей день традиційно обговорюються найбільш важливі проблеми охорони здоров’я, проводяться заходи, які мотивують людей вести здоровий спосіб життя та приділяти більше уваги профілактиці захворювання. Так і в бібліотеці проведено годину- здоров’я «Здорово бути здоровим!» Будь-яка робота щодо пропаганди здорового способу життя направлена на вирішення важливої задачі, основна мета якої- збереження нації.

13:58 14.04.2021

До Міжнародного Дня 8 Березня

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято 8 Березня. Цей святковий день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія та кохання- пов’язане з жінкою. Саме до цього весняного, святкового дня в бібліотеці пройшов тематичний захід «Єдине ціле: жінка і весна» де діти розповідали вірші, співали пісні та власноруч зробили вітальні листівки своїм вчителям, мамам та бабусям.

11:22 10.03.2021

До 150 річчя з Дня народження Лесі Українки

Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка- неперевершений поет боротьби, поет патріот. Її твори надихають, додають сил та впевненості. З нагоди дня народження письменниці Лесі Українки у бібліотеці проведено літературну годину  «Славетна донька України». Відвідувачі мали змогу перейнятися багатогранним творчим і життєвим шляхом української поетеси, її жагою до життя, героїзмом, безмежно міцною силою волі та щирою любов’ю до Батьківщини. В ході зустрічі діти дикламували поезії «Надія». «Конвалія», «Весна», «Без надії сподіваюсь». Для присутніх була експонована книжкова виставка «Вітрила Лесиної долі"

16:18 24.02.2021

До Міжнародного Дня рідної мови

До Міжнародного Дня рідної мови шанувальники рідного слова зібралися на мовознавчу годину «Відродися,  моя мово, щоб звучала в серці знову». Діти розповідали вірші, пригадали прислів’я, приказки, позмагалися в промовлянні скоромовок, відгадували загадки. Книжкова виставка «Мова-це душі джерело» доповнила і розкрила красу і велич рідної мови. Захід пройшов цікаво та корисно, бо рідна мова, як і пісня дорога і близька, дає наснагу, силу, радість спілкування.

14:35 24.02.2021

До Дня Героїв Небесної Сотні

З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні, яка відзначається 20 Лютого в бібліотеці підготовлено книжкову виставку «Небесна Сотня : ціна свободи», на якій представлена хроніка історичних подій зими 2013-2014 років. Проведено годину пам’яті «Герої не вмирають», під час якої був переглянутий документальний фільм про трагічні події Революції Гідності та постаті героїв «Небесної Сотні». Учасники заходу читали патріотичні вірші та вшанували пам’ять загиблим хвилиною мовчання.

22:24 20.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано