A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

До Всесвітнього Дня Миру

До Всесвітнього Дня Миру проводився конкурс малюнків на асфальті « Ми за мир!» До участі були задіяні учні 5-7 класів.         

20:55 22.09.2020

До Дня партизанської слави

22 Вересня в Україні відзначають День партизанської слави. До цього дня в бібліотеці  провели патріотичну годину: «Ми йшли у бій не раді слави» та переглянули історико-документальні фільми.

16:22 22.09.2020

Бібліо - мандрівка "Літо з книгою"

Літо… Це чудова і тепла пора принесла свої дарунки і канікули, подорожі і ігри, а ще безліч спостережень і запитань. Найкраща пора, коли діти мають чудову змогу поринути у світ літератури, познайомитись із творчістю нових письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Літні канікули у розпалі, а зустріч із книгою- це завжди свято.

10:44 23.07.2020

Міжнародний день захисту дітей

Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

15:26 26.06.2020

День Європи в Україні

 День  Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що грунтується на суспільних цінностях та інтересах. Відзначення Дня Європи в Україні –  це важний крок у зміцненні самоіндентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінності Європи.

15:42 20.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано