A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

День Родини

8 липня в Україні святкують День родини!

09:03 08.07.2020

Івана Купала

На Івана на Купала Веселіше у світі стало! Сонце, яскравіше сяй, Всіх теплом ти зігрівай! Нехай вам цей день несе Вражень хороводи! Нехай купальська вода Дасть здоров’я на роки!

08:49 07.07.2020

День Конституції 2020

День Конституції – одне із головних державних свят України. Адже Конституція є Основним законом країни, який гарантує кожному громадянину права і свободи, а також визначає політичний устрій держави. У ніч на 28 червня 1996 року, після майже доби безперервної роботи, Верховна Рада нарешті ухвалила і ввела в дію Основний закон держави – Конституцію України. Цій важливій події передували 6 років важкої праці, консультацій, дебатів і домовленостей. Сталося це о 9:18 ранку 28 червня 1996 року. "Є Конституція!", – такими були перші слова тодішнього голови Верховної Ради Олександра Мороза після ухвалення Конституції 315 голосами народних депутатів. Як незалежна держава Україна прожила без власної Конституції близько п'яти років і стала останньою з пострадянських країн, де ухвалили Основний закон. Ухвалена Конституція закріпила незалежність і суверенітет України, а також в ній написано, що країна існує для людей, але не навпаки. Саме на честь ухвалення Основного закону 28 червня й святкується День Конституції. Цікаві факти про Конституцію України:

16:39 27.06.2020

День Батька

Учасники колективів Шахівського СБК вітають своїх татусів із Днем Батька!

10:06 22.06.2020

Міжнародний день друзів

Напевно у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях.

09:42 09.06.2020

Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Охорона навколишнього природного середовища – нова форма взаємодії людини і природи, яка являє собою систему державних і суспільних заходів (технологічних, економічних, адміністративно-правових, просвітницьких, міжнародних), спрямованих на гармонійну взаємодію суспільства й при­роди, збереження й відтворення природних ресурсів і діяльність екологічних співтовариств в ім’я сучасних і майбутніх поколінь. Сьогодні екологічні проблеми стоять у ряді най­важливіших і визначають рівень благополуччя всієї світової цивілізації.

09:02 06.06.2020

олімпійський день 2020 в Україні

З нагоди Олімпійського дня, який щороку відзначається по всьому світу до дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року), з урахуванням ситуації, що склалась, Національний олімпійський комітет України ініціює проведення Олімпійського дня цього року в режимі онлайн, передбачаючи проведення символічної естафети.Вихованці Шахівського будинку культури також приймають участь у онлайн естафеті - це Соболь Дашуля та Мельнишина Ангеліночка.

15:19 04.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано