A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

День пам'яті присвячений 75-річниці перемоги над нацизмом.

«Ми пам’ятаємо про вагомий внесок Українського народу у перемогу над нацизмом. Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України та від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні»

12:57 03.09.2020

Відбулося Свято до Дня села 28 серпня 2020 року !

День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

12:34 03.09.2020

День пам’яті захисників України 29 серпня.

День пам'яті захисників України — пам'ятний день в Україні, який відзначають 29 серпня. Він приурочений пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Символікою цього дня є квітка соняшника, адже у серпні 2014 року на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів

10:55 03.09.2020

Привітання з Днем Конституції України!

У 2020 році День Конституції України припадає на неділю, а взагалі це офіційне свято традиційно відзначають щороку 28 червня. До вашої уваги вітання з Днем Конституції, якими можна поздоровити друзів, рідних, знайомих та усіх патріотів України!

15:57 28.06.2020

Привітання з Днем батька 2020.

Сучасний батько не соромиться проявляти відчуття до дитини, приймає учать в його житті на рівні з мамою і розуміє, наскільки він потрібен дитині. То ж привітання з Днем батька має отримати кожен батько, незалежно від його віку чи папського стажу. Ми підібрали для вас декілька привітань з Днем батька, якщо бажаєте — скористуйтесь ними. Або використовуйте їх для того, щоб надихнутися і придумати кілька абсолютно унікальних пропозицій, для тата ж!

16:42 21.06.2020

День медика!

До сих пор нельзя окончательно указать точную дату, когда зародилась медицина. Мы все понимаем, что первобытный человек был не лишен различных заболеваний или травм, но не может утверждать, что кто-то к нему спешил на выручку сознательным образом. Помимо человека, в помощи нуждались животные, но дикие существа могли сами удовлетворить свои потребности, используя присущие их породе приемы. К человеку же понимание примитивных медико-гигиенических норм пришло со временем, после того, как он прошел несколько стадий эволюции. Скорее всего, рубежом между инстинктивной самовыручке и сознательным оказанием первой помощи можно считать появление взаимной поддержки. Как раз тогда, когда человек осознанно пытался помочь другому человеку, старался облегчить его страдания, сохранить жизнь и наладить трудоспособность других членов коллектива и зародилась медицина.

16:26 21.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано