A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

В с.Золотий Колодязь відбувся захід від Центру нуково-технічної творчості учнівської молоді "Наука-це світ цікавих речей"

За ініціативою ГО «Віра в людей» і СБК с.Никанорівка та за співпраці Шахівьскою ОТГ. За підтримки в.о. старости, в с. Золотий Колодязь відбувся захід від імпровізованого «Центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Наука - це світ цікавих речей». Це була дуже тепла і вражаюча зустріч, діти були в захваті та приймали активну участь у заході, але хочемо особливо подякувати Андрію з с. Золотий Колодязь, який порадував нас свої співочим талантом. В програмі були фізичні та хімічні досліди, а закінчився захід цікавим майстер-класом з миловаріння. Пропонуємо долучатися усіх не байдужих до створення цікавих форм дозвілля у нашій громаді.

11:26 30.01.2020

Громадські обговорення с.Никанорівка

В Никанорівському СБК пройшли громадські обговорення з приводу переіменування с.Никанорівка.На обговореннях були присутні секретар сільської ради Омельченко Л.Ю.спеціаліст юридичного сектору Кучеренко Г.В.,староста села Іваняк В.В.,депутати сільської ради Тагамлик І.І.,Шапко С.В..Всі присутні одноголосно проголосували проти переіменування села,залишили діючу назву!

11:17 09.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано