A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

27 вересня - День вихователя та всіх дошкільних працівників!!!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашого села.

10:10 29.09.2020

19 вересня - Всесвітній день прибирання

19 вересня - Всесвітній день прибирання.Никанорівський СБК провів акцію "Чисте село".Не будьте байдужими!!!Велика подяка нашим маленьким волонтерам!!!

08:27 22.09.2020

17 вересня - День рятівника

Щиро вітаємо усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятувальника!

08:24 22.09.2020

75-а річниця закінчення Другої світової війни.

75-а річниця закінчення Другої світової війни. Офіційна і загальновизнана дата завершення Другої світової війни - 2-е вересня 1945-го року. У цей день рівно у 9-й годині і 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника фашистської Німеччини - Японії. Церемонія покладання квітів до пам'ятників.

08:21 22.09.2020

День села – це свято єднання!!!

12 вересня завітало свято у село Никанорівка. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Велика подяка спонсорам нашого свята:Омельченко Л.Ю. ,ТОВ»Перспектива»,Шахівська сільська рада.

08:14 22.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано